Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ανακαλύψτε μας !

Φανταστείτε !

Ότι χρειάζεστε ένα ειδικό χώρο όπου η ανακοίνωση των πεπραγμένων σας, η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των στελεχών σας, οι προτάσεις, οι ενέργειες, τι πήγε καλά, τι πήγε άσχημα, τα σχέδιά σας για το μέλλον πρέπει να κυματίσουν ελεύθερα σε ένα περιβάλλον προόδου, σε μία ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, σε συνθήκες ευγενικές και ανθρώπινες, φωτεινές και τεχνικά άρτιες, και ενίοτε γευστικές ώστε οι στόχοι να πετάξουν σαν ...πουλιά πάνω από τα όνειρά σας… και να εκπληρωθούν !

Φανταστείτε !
Ότι σε ένα γκρίζο ουρανό υπάρχουν πάντα γαλανά ανοίγματα!
Φανταστείτε !
Ότι βρισκόμαστε δίπλα σας !
Ανακαλύψτε μας !
Οι παρακάτω εταιρείες, θεσμοί, οργανώσεις, κόμματα είναι μερικοί από τους πολλούς που το έκαναν ήδη ! Τους ευχόμαστε υγεία, χαρά και περαιτέρω επιτυχίες στο έργο τους! BRITISH COUNCIL, DSGA SOUTH EAST EUROPE – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, HERBAL LIFE, NORMA, NWA, TARGET, TUV, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΟΕΠΠ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Παιχνιδιών Ποδοσφαίρου), ΠΟΕΥΤΕΕ (Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό), ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου