Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Miramare Hotel Eretria 4* ανοιχτό από Απρίλη - Οκτώβριο 2012

Το Ξενοδοχείο Miramare Ερέτρια είναι χτισμένο στα νότια περίχωρα της γνωστής από την αρχαιότητα πόλης Ερέτρια. Βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο και πλούσιο σε Μεσογειακή βλάστηση περιβάλλον με ώριμα δέντρα όπως ελιές, μανταρινιές, λεμονιές, πορτοκαλιές, συκιές και αμυγδαλιές. Το Ξενοδοχείο Miramare χτίστηκε το 1981 και λειτουργεί συνεχώς υπό την διεύθυνση της οικογένειας Στράτη. Η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2008. Το ξενοδοχείο είναι αναπτυγμένο σε 16.000 τετραγωνικά μέτρα κήπου και διαθέτει 80 σύγχρονα δωμάτια σε ένα κεντρικό κτήριο και τρία μπάνγκαλοου. Εκτός από την πολύ καλή εξυπηρέτηση και το ιδιαίτερα φιλικό προσωπικό το ξενοδοχείο οφείλει την πολύ καλή του φήμη στην εξαιρετική κουζίνα του η οποία βασίζεται στο ελαιόλαδο και στη σωστή αξιοποίηση των φρέσκων πρώτων υλών της τοπικής αγοράς. Κρατήσεις: Εδώ και διεπαφές από novus.sales@gmail.com Ρουμελιώτη Χρήστο
Πρόσβαση στον γραφικό κολπίσκο και την παραλία του ξενοδοχείου μόλις 130 μέτρα μακριά, μέσω υπόγειας διάβασης.
Η Ερέτρια και το Miramare βρίσκονται μόλις 70 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αποτελώντας ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες αποδράσεις ή για οικογενειακές διακοπές.
Επικοινωνία:

25th klm. National Road Chalkis - Kimi

34008 Eretria, Island of Evia, Greece
Tel.: +30 22290 61134, Fax: +30 22290 61190
Info@miramare-eretria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου