Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Athens Polis Grand 4* au cœur d' Athènes

Το νέο ατμοσφαιρικό Polis Grand Hotel 4 αστέρων στον πυρήνα του κέντρου της καινούργιας μας Αθήνας, ήρθε η ώρα να σας δεχθεί στους φιλόξενους χώρους του.
POLIS GRAND ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ: Δεν χρειάζεστε μεταφορικό μέσο. Είστε κοντά σε όλα: στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα, τη διασκέδαση, την Ακρόπολη, την Πλάκα, του Ψυρρή, το ιστορικό κέντρο της πόλης και τ Αρχαιολογικό Μουσείο. Εάν πάλι, χρειάζεστε μέσο, δίπλα ακριβώς είναι ο σταθμός της πλατείας Ομονοίας (45΄από το αεροδρόμιο μέσο μετρό και προαστιακού). Εάν έχετε αυτοκίνιτο, Χώρος Στάθμευσης 500 θέσεων σας περιμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο (Polis Park με χρέωση).

POLIS GRAND ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ: Στα δωμάτια του με υψηλή αισθητική και τις ανέσεις τους και στα μαρμάρινα στο απόλυτο λευκο μπάνια του θα νιώσετε την οικειότητα που σας προσφέρει η αυθεντική φιλοξενία.
POLIS GRAND ΓΕΥΘΕΙΤΕ: Ελληνικές και συνταγές του κόσμου παρασκευάζονται εδώ, στην κουζίνα μας, από διαλεχτά ολόφρεσκα υλικά. Δοκιμάστε τις γεύσεις μας στον ιδιαίτερο πρωινό μπουφέ, στο POLIS RESTAURANT, στο μοναδικό ART BISTRO FOOD & DRINK, στο ονειρικό ROOF GARDEN με θέα Λυκαβηττό και Ακρόπολη.
POLIS GRAND ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ: Τα συνέδρια, τα επαγγελματικά σας ραντεβού και όλες τις άλλες σας εκδηλώσεις στις αίθουσες μας με τον άρτιο εξοπλισμό και το άψογο service.
POLIS GRAND ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ: Τα έργα τέχνης, μια παρτίδα σκάκι, επιλεγμένη μουσική και από το ROOF GARDEN την θέα όλης της πόλης με φόντο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.
POLIS GRAND ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ: Ότι είναι δικό σας ξενοδοχείο που αποτελεί προορισμό για μια μικρή απόδραση ακόμη και για ένα Σαββατοκύριακο στην καινούργια μας Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου