Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Λακκόπετρα! Η ένταση του κάπα : Ionian Beach Bungalows Resort : η ένταση των διακοπών εκτός κρίσης!

http://www.ionianbeach.gr
Όταν ρωτήθηκε κάποιος εποχούμενος στη πρωινή δροσερή αμμουδιά αν ήξερε κατά που πέφτει η λακόπετρα έδειξε απλά προς την κατεύθυνση των σκόρπιων σπιτιών του χωριού Λακκόπετρα ! και όμως η λακόπετρα βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά απλωμένη πάνω στην αμμουδιά, επιτρέποντας στα καλοπροαίρετα, χαζά και επαναλαμβανόμενα κυματάκια να την γλύπτουν προκειμένου να μην σταματήσει η αιώνια διαδικασία της λάξευσης αυλακιών και μικρών λάκκων στις σκληρές αμμόπετρες... τις περιέργως ενσωματωμένες στην παραλία του χωριού Λακκόπετρα Αχαίας ! Αυλακκόπετρα, αυ-λακκό-πετρα, Λακκόπετρα ! Εκεί κοντά λοιπόν πάνω στο κύμα και μπροστά από την απέραντη αμμουδιά, μέσα στην αγκαλιά του φιλικού - Πατραϊκού Κόλπου) ο ειδικός θεώρησε ανθρωποάρεστο να στήσει το Ionian Beach Bungalows Resort 3*/


Ο χώρος τόσο από πλευράς καταλυμάτων 79 σπιτάκια διαφόρων τύπων και για όλα τα γούστα όμορφα απλωμένα στο καταπράσινο κήπο οργανωμένα σε γειτονιές περιμένουν τους θαμώνες να τους απομακρύνουν από τις έννοιες της πόλης και την κούραση της δουλειάς! Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου όλων των καθηκόντων και όλων των υπηρεσιών βρίσκονται επί ποδός όλη μέρα για την συνεχή και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών! Το resort προφέρει πάρα πολλά και μάλιστα σε ένα όμορφο πακέτο (all inclusive) που λέγεται και έτσι "μην σας νοιάζει καθόλου εμείς είμαστε εδώ: φαγητό, ποτό, διασκέδαση, μπάνιο, ηλιοθεραπεία, χορός παιδιά στο μίνι κλαμπ κλπ) Οι τιμές πολύ προσιτές για το πλήθος των υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνουν δεν θα σας στενοχωρήσουν καθόλου και έτσι θα αποθηκεύεστε εμπειρία και δυνάμεις να βγάλετε άνετα τον επερχόμενο δύσκολο χειμώνα. Λακκόπετρα λοιπόν σημαίνει ένταση του κάπα (δύο κάπα) γιατί τα πάντα προσφέρονται σε ένταση : Το πράσινο, το μπλε, το χρυσαφί της ανατολής, η φιλοξενία, το φιλικό, το οικογενειακό και η αφθονία σε φρoύτα και λαχανικά και νοστιμιά της πλούσιας Αχαϊκής γης! Λακκόπετρα η ένταση του κάππα και των διακοπών εκτός κρίσης λοιπόν!
Lakkopetra Achaia,
Tel..:+30 26930 51300,
e-mail:info@ionianbeach.gr
Ξενοδόχος : Γιώργος Σταματόπουλος
Δείτε 362 μοναδικές φωτογραφίες εδώ
στο ανανεωμένο fb του Christos Roumeliotis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου