Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ιχθυοπωλείο Φιντριλής Κάτω Αχαγιά

Ξαφνικά από την μέση του πουθενά βρίσκεσαι σε μιά πυκνοκατοικημένη "άγνωστη" κωμόπολη, Κάτω Αχαγιά (*) με πολύ κίνηση  και μπροστά από ένα λαμπρό ιχθυοπωλείο ονόματι "δ.φιντριλή" γωνία, εμπορευόμενο με σεβασμό και ήπια τιμολόγηση ψαράκια από το γειτονικό και λίαν φιλικό πατραϊκό κόλπο και όχι μόνο. Τι  ψαράδικο! μας εντυπωσίασε το look του και αμέσως άρχισαν να πέφτουν βροχή οι φωτογραφίες και οι ερωτήσεις! Φρεσκάδα, ταχύτητα, εξυπηρετικότατα από αφεντικά και προσωπικό! Τι καταπληκτικά (τετράπαχα εσωτερικά) καβούρια! σε πολύ καλή τιμή ακούστε 3.80 € το κιλό.! Καλά αν δείτε τις ολόφρεσκες ψαρούκλες καθώς αναπαύονται για λίγο πριν καθίσουν καλομαγειρεμένες στα πιάτα των ιχθυοφάγων κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής θα πάθετε!
Εδώ ζηλεύουμε τους ντόπιους για τις ευκαιρίες που έχουνε από τα καβούρια μέχρι τη μορόνα για "σούσι"! Η Μαρία, Ο Μιχάλης, ο Ηλίας, ο Λάζαρος, ο Γιώργος είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή να σας ενημερώσουνε για τη μεγάλη ποικιλία ψαριών που διαθέτουν αλλά και των πιάτων να σας προτείνουν!!! Αυτά τα λίγα και τα καλά από Κάτω Αχαγιά που δείχνει με καμάρι την έντονη επαρχιακή της βιωσιμότητα για όσους επιμένουν διαφορετικά!

Για όσους λοιπόν θέλουν να επικοινωνήσουν με το θαυμαστό στην φρεσκάδα και εξυπηρέτηση ιχθυοπωλείο τα κεντρικά τηλέφωνα είναι τα παρακάτω και σε λίγο τα τοπικά...

Δείτε εδώ (Google+) φωτογραφίες καθώς και στο fb (Christos Roumeliotis) εδώ αν θέλετε.

Θράκης, Ακταίον Ρίου
265 04 - Πάτρα, Ελλάδα
Τηλ.: +30 2610 990099
Fax : +30 2610 991300
Email : info@fintrilis.gr
Web : www.fintrilis.gr
http://www.fintrilis.gr/el/products.html/

Παρακάτω οι ονομασίες μερικών προϊόντων από το web site της εταιρείας/

Αθερίνα, Αστακός, Βακαλάος, Γάμπαρη, Γαρίδα, Γαύρος, Γλώσσα, Γόπα, Γοφάρι, Καλαμάρια,
Καπόνι, Κεφαλάς, Κοκκάλι, Κολλιός,  Κουτσομούρα, Λαυράκι, Λιθρίνι, Λούτσος, Μαγιάτικο,
Μελανούρι, Μουρμούρα, Μπαρμπούνι, Μυξινάρι, Ξιφίας, Παλαμίδα, Πεσκανδρίτσα, Σαργός,
Σαρδέλα, Σαφρίδι, Σκαθάρι, Σκουμπρί, Σολωμός, Συναγρίδα, Τόνος, Τσιπούρα, Φαγκρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου