Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Nestorion : Ένα ζεστό οικογενειακό αξιοπρεπές ξενοδοχείο σε ένα μοναδικό Φαληρικό σημείο !

Ένα ζεστό οικογενειακό αξιοπρεπές ξενοδοχείο σε ένα μοναδικό Φαληρικό σημείο ! To  blog (http://nestorionhotel.blogspot.gr/) μέσα από την ετικέτα (Athens Faliro Nestorion) υποστηρίζει το http://www.nestoriohotel.gr/ (δεν το αντικαθιστά) και έχει σκοπό να προωθήσει διαδικτυακά το εν λόγω ξενοδοχείο και να το συνδέσει με το εγγύς και το ευρύτερο περιβάλλον του, το παρελθόν και το μέλλον του. Το περιεχόμενό του ευελπιστεί να είναι ενημερωτικό, τουριστικό, πολιτιστικό και προωθητικό τωνανθρωπίνων σχέσεων μεταξύ του ξενοδοχείου και των συνεργατών του. Οι συντάκτες του εμπνέονται απ' ό,τι αξίζει να προβληθεί από τη ζωή του Παλαιού Φαλήρου, των Αθηνών, του Πειραιά, της ευρύτερης Αττικής γιατί όχι και από τα πιό αξιοσημείωτα μέρη της Ελλάδος.
Tο blog http://nestorionhotel.blogspot.gr/ είναι μια πρωτοβουλία και για ό,τι γράφεται είναι σε γνώση της Διεύθυνσης του Nestorion. H ύλη του επαναλαμβάνεται εδώ στο http://novusidea.blogspot.gr/ Τα κείμενα στη πλειονότητά τους είναι προσωπικά καθώς και οι φωτογραφίες. Για όσους το διαβάζουν τους περιμένουμε για καφέ, για όσους μένουν, καλή διαμονή και στο επανιδείν! Τηλέφωνα : +30 210 9425010 ή 9420820 Mob. 6973021194 Chr.Roumeliotis e-mail: nestorionhotel.sales@gmail.com κράτηση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου