To novusidea tourism & travel blogs info είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους...

Μια εκδρομή με ansa στην Αργολίδα θα σας πείσει ότι αυτή είναι η εταιρεία ενοικιάσεων που θα προτειμάτε στο εξής. Καλέστε εγκαίρως το +302109216304 να κλείσετε το αυτοκίνητο

Ελλάδα : προορισμός που για μία και δύο και τρείς φορές δεν φτάνει : Χρειάζεστε πολλές φορές να την επισκεφτείτε! Ελλάδα για πάντα ! Η εμπειρία των επισκέψεων των κορυφαίων μνημείων της, που οι αρχαίοι Έλληνες σοφά τοποθέτησαν σε απίθανου κάλλους γεωφυσικά και γεωμετρικά σημεία είναι μοναδική.
Για να το πετύχετε αυτό, σας χρειάζεται η Αnsa Rent-a-Car, η μοναδική εταιρεία στο χώρο των ενοικιαζομένων που διαθέτει εξειδικευμένο συμβουλευτικό know how. Το εξυπηρετικό προσωπικό της θα σας παραδώσει από την έδρα μας ή το σημείο που εσείς επιλέξατε (ξενοδοχείο, αεροδρόμιο, λιμάνι) το κατάλληλο προϊόν αυτοκίνητο που σας ταιριάζει, όποιος και αν είστε, καθώς και τα βοηθητικά εργαλεία πλοήγησης και ασφάλειας του αυτοκινήτου και θα σας υποδείξει τον εκδρομικό προορισμό που οραματιστήκατε να απολαύετε. Να είστε σίγουροι ότι κάνατε την καλλίτερη επιλογή.

Διαλέξαμε την διαδρομή Αθήνα, Κόρινθο, Μυκήναι, Ναύπλιο, Αθήνα. Είναι περίπου 400 χιλιόμετρα. Δεν θα κουραστείτε καθόλου. Τα τοπία θα ανταποδώσουν και τη τελευταία σταγόνα των ερωτηματικών σας.

Ξεκινάτε από της Αθήνας το κέντρο. Υπέροχος ο Σαρωνικός από αριστερά σας μόλις βγείτε από την Αθήνα. Αξέχαστες οι εικόνες από τον Ισθμό της Κορίνθου, τα ίχνη του αρχαίου Δίολκου, το άγαλμα των φτερωτών αλόγων στο λιμάνι της Κορίνθου, το Ναό του Απόλλωνα στην Αρχαία Κόρινθο. Μετά από μία σύγχρονη διαδρομή και περνώντας από τις παρυφές της Νεμέας και την οικολογικά προστατευμένη διαδρομή από πλατάνια θα βρεθείτε στις Μυκήνες να θαυμάσετε ένα από τα πιο παλιά ιστορικά μνημεία της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο Αργολικός κάμπος είναι φιλόξενος προσφέρει άφθονο πράσινο. Θα σας επιτρέψει να τον διασχίσετε σύντομα για να φθάσετε στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος με τη θαυμάσια παλιά πόλη, το θαλασσινό Μπούρτζι και ψηλό κάστρο του Παλαμηδίου. Εδώ θα λάβετε υπέροχες εικόνες από τα παλιά κτίρια, από το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο, το διοικητήριο, τις εκκλησίες αλλά και τις γραφικές ταβέρνες στα στενά σοκάκια. Τα πολύχρωμα καταστήματα με τα σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά εμπορεύματα, χειροτεχνία, χρυσοχοΐα, τα περίφημα χειροποίητα κομπολόγια είναι άξια λόγου.

Μετά από συνεχείς αναβολές για να αφήσετε το πανέμορφο Ναύπλιο θα δώσετε πολλές υποσχετικές ότι θα ξανάρθετε, θα αποφασίσετε να πάρετε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και την έδρα της Ansa. Σας περιμένουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεργασία. Μην διστάσετε να μας αφήσετε και γραπτώς τις εντυπώσεις σας. Θα πάρουν σίγουρα περίοπτη θέση στα διαδικτυακά μας μέσα.

Ραντεβού στο επόμενο ταξίδι.
Ansa International S.A.
Call +302109216304 or
Email info@ansa.gr
Web http://www.ansa.gr/
Address Syngrou Ave. 27B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου