Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ενοικίαση αυτοκινήτων Αθήνα - Car rental in Athens Center www.ansa.gr, low prices, new cars

Η Ansa International δεν είναι καινούργια εταιρεία. 'Έχει διεθνείς διασυνδέσεις και διοικείται επιτυχημένα από το τοπικό οικογενειακό κατάστημα της Συγγρού 27Β πάνω από 20 χρόνια. Η δραστηριότητές της συνεχώς επεκτείνονται - συνετά - και σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς η οποία φέτος άνοιξε αρκετά (τουρισμός) και λόγω σωστής πρόβλεψης και σωστής διαχείρισης εξυπηρετείται με πολύ αξιόλογο στόλο που αιχμή του έχει τα mini van, τα αυτόματα και τα diesel fuel.
Επαναλαμβάνουμε την διεύθυνσή της Λεωφόρος Συγγρού 27Β Τ.Κ 117 43(πολύ χρήσιμος για το GPS) και τηλέφωνα επικοινωνίας +302109216304 info@ansa.gr http://www.ansa.gr/ https://goo.gl/maps/yVr4T

Η εταιρεία στην μέχρι σήμερα επιχειρηματική πορεία θεωρείται πετυχημένη και κανείς δεν την εμποδίζει - αλλά αυτό απαιτείται - να οργανωθεί παραπέρα και να αποδώσει καλύτερα.
Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων της και των υπηρεσιών της εξειδικεύτηκε ακόμα πάρα πέρα φέτος, αναβάθμισε τον ιστότοπό της σε εφαρμογή που βλέπεται καί από κινητά και ο χρήστης έχει άμεση και καθαρή εικόνα ύστερα από αίτημά του άμεσα.
Οι τιμές είναι ανταγωνιστικές και σύμφωνες με τη ζήτηση στην αγορά. Συχνά γίνονται διορθωτικές κινήσεις και προσφορές οι οποίες να έχετε υπ' όψιν σας διαβιβάζονται τηλεφωνικά +302109216304 και νομίζουμε είναι το καλύτερο γιατί οι διακυμάνσεις της ζήτησης είναι ταχύτατες και μόνο το "ταμπλώ" που χειρίζεται ο Υπεύθυνος μπορεί να δώσει εικόνα και τιμή την κατάλληλη στιγμή.
Καταλήξαμε λοιπόν στην σκέψη πέρα από την όποια πρακτική και υπαρκτή κατηγοριοποίηση να ορίσουμε ή προσθέσουμε κάποιους θεωρητικούς κύκλους εν δυνάμει πελατών που ούτως ή αλλιώς υπάρχουν καθώς και ιδιαίτερες ομάδες πελατών και μέσα από αυτήν την οπτική γωνία να παρακολουθήσουμε και να προωθήσουμε τα προϊόντα. Καλή μας επιτυχία!!!
Το team της Ansa International αποτελείται από τον κ. Κ.Χατζημιχαήλ και διάφορους συνεργάτες του μεταξύ των οποίων είναι ο υπογράφων τα άρθρα.
Οι κύκλοι αυτοί είναι : (είναι ανοιχτοί και επιδέχονται τροποποιήσεων)

1. City Drive Athens Attica 
2. Sunny Drive Greece
3. Business Drive
4. Religious Drive
5. Cultural Drive
6. Mice (Meetings, Incentives,Congress,Events)
7. Athleticism Drive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου