Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Προσφορές, διαμονές ξενοδοχείο για επισκέπτες της expo tourism 2014 στο Metropolitan Expo Center στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών


ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ EXPO TOURISM 2014 5-7 ΔΕΚ.
Το METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής, μετά από τα κτίρια του αεροδρομίου και απέχει λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Απέχει 35 min από το κέντρο της Αθήνας, 15 min από την Εθνική Οδό Αθήνας/Θεσσαλονίκης και 30 min από την Εθνική Οδό Τρίπολης/ Πάτρας KAI 39 min από το NESTORION.


Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσβαση εδώ: http://www.greektourismexpo.gr/
http://tinyurl.com/mog5qds https://el-gr.facebook.com/MetropolitanExpo
http://athensairportbus.com/en/index_en.htm
Το Nestorion Hotel ενδείκνυται για διαμονή εκθετών και επισκεπτών καθ' ότι βρίσκεται σε κομβικό σημείο ανάμεσα Πειραιά, Αθήνας και Metropolitan Expo καθ' ότι η πρόσβαση από και προς το Εκθεσιακό Κέντρο είναι ταχύτατη και βολική. Απέχει 39 min ή 34 km μέσω παραλιακής από το Αεροδρόμιο. Διαθέτει άνετο πάρκιν, free wifi σε όλους τους χώρους και ωραία δωμάτια.
Συνδέεται με το Κέντρο με το Χ96 (από Αγία Σκέπη), το Β2ή550 + Χ95 ή μετρό από Σύνταγμα
http://athensairportbus.com/en/X96-bus-from-airport-to-piraeus-port.htm
For a happy stay and drive see Synergy of Nestorion and http://www.ansa.gr/
Price for 3 days packet 249€ (room + breakfast + wifi + car 24 hours with free limit of km per day) Rate include delivery from/to your hotel by our staff.
ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΚΘΕΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
Με ένα τηλέφωνο κλείνετε δωμάτιο
ή και μέσω booking.com
NESTORION HOTEL 2** & 2++
Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο
Τηλ:+302109420820
Email: info@nestoriohotel.gr, sales@nestoriohotel.gr
http://www.nestoriohotel.gr/
Standard μονόκλινο 43 €
Standard δίκλινο 48 € με πρωινό από πλήρη μπουφέ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
https://goo.gl/maps/6hZ8Y
• fb : Nestorion Hotel : http://tinyurl.com/ozhtl3c
• g+ : Hotel Nestorion : http://tinyurl.com/nnqp7kx
Οι τιμές ισχύουν από 4 Δεκεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου και είναι απαραίτητο να αναφέρετε στην υπηρεσία κράτησης του ξενοδοχείου ότι έρχεστε για την Έκθεση GREEK TOURISM EXPO 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου