To novusidea tourism & travel blogs info είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους...

'Ανετο ύπνο στο Nestorion και καλό φαγητό - ρεβεγιόν Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά στου Ψαράδες (Γκουρμέ εστιατόριον θαλασσινών, Ζησσιμοπούλου 52 Π.Φάληρο)

Το Παλαιό Φάληρο σας περιμένει να απολαύσετε τα φαγητά του στα παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα εστιατόρια και μεζεδοπωλεία, να διασκεδάσετε στα νυχτερινά Κέντρα της Συγγρού. Διαμονή στο φιλόξενο και Χριστουγεννιάτικο ξενοδοχείο 2** (+) Nestorion http://www.nestoriohotel.gr/ στα πεντακάθαρα και άνετα δωμάτιά του με πλήρες πρωινό από Μπουφέ. Free Wi-fi & parking.
Βόλτα στο Δέλτα Φαλήρου, Μαρίνα Φλοίσβος, Πάρκο Π.Φαλήρου, Κέντρο Επισκεπτών Πολιτιστικού Κέντρου Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Πλανητάριο, Φαγάδικα οδού Συνταγματάρχου Ζησσιμοπούλου και Αγίου Αλεξάνδρου καθώς και εκδρομή έξοδο προς Σούνιο! Ποτά κρασί τσίπουρο στο Nestorion!   Ιδανική επιλογή για ολιγοήμερο διαμονή, βραδινή έξοδο για διασκέδαση και ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς.



Προτάσεις ρεβεγιόν:

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ "ΨΑΡΑΔΕΣ"
https://www.facebook.com/psaradesresto/timeline
https://goo.gl/maps/RxcKG

Συνταγματάρχου Ζησσιμόπουλου 52, Παλαιό Φάληρο τηλ. 302109414888
Νέο γκουρμέ εστιατόριο με τις εορταστικές δημιουργίες του chef Βασίλη Τσατσάκη.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Μπρουσκέτες με μενταγιόν σολωμού και κρέμα ελληνικών τυριών αρωματισμένη με μοσχολέμονο.
ΣΟΥΠΑ ΑΤΟΜΙΚΗ
Ντοματόσουπα μαγειρεμένη με μπουκέτο λαχανικών και μυρωδικών, κενέλ από βασιλοτύρι και κροστίνι με παρμεζάνα.
ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ
- Χειροποίητοι μαρουλοντολμάδες γεμιστοί με φρέσκο κιμά από τόνο, τραχανά και μυρωδικά με βελουτέ λεμονιού και κουρκουμά.
- Σύγκλινο Μάνης καραμελομένο με χυμούς εσπεροειδών πάνω σε κουκόφαβα.
ΣΑΛΑΤΑ
Δροσερά φυλλώματα μαρουλιών μαρινέ φρέσκες φύτρες σε εσπεριδοειδή, πέρλες φρέσκου ροδιού, κύβοι από καπνιστό μανούρι Ελασσόνας, βινεγκρέτ από άγριο βατόμουρο και ημίγλυκο λευκό κρασί.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΩΣ
- Μοσχαρίσιο ribe eye στη σχάρα πάνω σε καπνιστή μελιτζάνα με μαρμελάδα ελιάς και φουρνιστές baby πατάτες.
- Ποπιέττες φρέσκου τόνου γεμιστές με καραβιδόψιχα σε ριζότο αρωματισμένο με λεμονοθύμαρο και μπισκ αστακού.
ΓΛΥΚΟ
Χοντροσπασμένη μαρέγκα σε ελαφριά κρέμα βανίλιας και πουρέ από κάστανο.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ "ΨΑΡΑΔΕΣ"
Νέο γκουρμέ εστιατόριο με τις εορταστικές δημιουργίες του chef Βασίλη Τσατσάκη.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Κροστίνι με κρέμα βουτύρου αρωματισμένη με σχοινόπρασσο και μαύρο χαβιάρι.
ΣΟΥΠΑ ΑΤΟΜΙΚΗ
Βελουτέ σούπα μανιταριού με σαντιγύ από ξυνόγαλο.
ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ
- Ραβιόλι Σολωμού με ζωμό αστακού και αυγά χελιδονόψαρου
- Μανιτάρι πόρτο μπέλο γεμιστό με μπρεζέ ψαχνό από ουρά μόσχου, τριμμένη κατσικίσια φέτα και αυγό ορτυκιού.
ΣΑΛΑΤΑ
Φρεσκοκομμένα φυλλώματα μαρουλιών, καπνιστά τοματίνια, τριμμένο μανούρι και κρουτόν από κουλούρι Θεσσαλονίκης με βινεγκρέτ λευκού μπαλσάμικου αρωματισμένο με ψητό κρεμμύδι.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΩΣ
- Γαλλικής κοπής μπριζόλα αγριογούρουνου στην σχάρα, τσάτνευ κυδωνιού με μπαχαρικά και χονδροσπασμένος πουρές πατάτας με λαχανικά.
- Σιγοβρασμένη ουρά αστακού επάνω σε κριθαρώτο από τον ζωμό της και τσιπς τραγανής παρμεζάνας.
ΓΛΥΚΟ
- Μους μπίτερ σοκολάτας με μπαχαρικά και κραμπλ σοκολάτας.
- Μετά την αλλαγή του χρόνου βασιλόπιτα με ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Πληροφορίες, κρατήσεις για το Ξενοδοχείο: +302109420820
Τιμές δωματίων από 45€ Παιδιά από 1-9 δωρεάν
info@nestoriohotel.gr, sales@nestoriohotel.gr
Πληροφορίες κρατήσεις για το εστιατόριο: +302109414888
Τιμή 45€ έκπτωση σε παιδιά 30%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου