Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Εύβοια, Ερέτρια, Πάσχα, πασχαλινή προσφορά του Avantis Suites Hotel ! 4 αστέρια λάμπουν και σας περιμένουν να κάνετε ανάσταση μαζί τους!

Tο Avantis Suites Hotel στην Ερέτρια σας καλεί να επισκεφτείτε την καινούργια του ιστοσελίδα
http://www.avantis-hotel.gr και να δείτε την Πασχαλινή του προσφορά. Καλωσόρισμα με τσουρέκι και κουλουράκια στο δωμάτιο, πλούσιο πρωϊνό από μπουφέ, δείπνο την Μεγάλη Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα & διάφορα καλούδια του Σεφ, γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με ζωντανή μουσική, κοκορέτσι & αρνί σούβλας και δυνατότητα early check in & late check out (κατόπιν συνεννόησης).

"Το ASH το γνωρίζω προσωπικά και το έχω επισκεφθεί Βρίσκεται σε μια όμορφη ακρούλα της Ερέτριας και είμαι σίγουροσ ότι θα περάσετε πολύ ανθρώπινα ιδιαίτερα το Πάσχα που η Ερέτρια ντύνεται με τις χαρές της Άνοιξης". Τηλεφωνήστε στο Avantis Suites Hotel Τηλ. +302229064004 Φαξ. +302229064005 e-mail: info@avantis-hotel.gr Website: http://www.avantis-hotel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου