Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

When Stay and drive or Fly and Drive remember Nestorion Hotel and Car Rental Ansa Internati

Πίσω από τα εργαλεία βρίσκονται άνθρωποι! Εδώ λοιπόν γράφει ο Christos Spyridonos Roumeliotis που μπορείτε να με βρείτε με αυτήν την ονομασία και στιο fb, σε blogs και στο fb του Nestorion Hotel πολύ εύκολα. Οσοι λοιπόν έχετε σχέση με το τουρισμό και με τα ξενοδοχεία μπορούμε με διάφορους τρόπους να συνεργαστούμε ή απλά να γνωριστούμε. Προς το παρόν προέχει να δούμε πως μπορούμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να αλλάξουμε έστω και για λίγο τη ζωή μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών του χρόνου αλλά και στη συνέχεια τον επόμενο. Ασφαλώς δεν είναι εύκολο φίλοι μας αλλά ίσως μια καλή παρέα ένας φίλος μία φίλη, μία έξοδος εκτός των Αθηνών ή εκτός και κανένα ποτηράκι (εκτός ώρας οδήγησης) θα μας έφτιαχνε τα κέφια.

Επίσης πρέπει καθημερινά να σπαζοκεφαλιάζουμε πως να προσθέτουμε μικρές και μεγάλες αξίες στις ζωή μας (όχι βέβαια φορολογητέες) για τις χρειαζόμαστε να αντιμετωπίζουμε να δύσκολα!
Καλό Σαββατοκύριακο!
Ansa International S.A.
Call +302109216304 or
Email info@ansa.gr
Web http://www.ansa.gr/
Address Syngrou Ave. 27B
https://goo.gl/maps/gw1lL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου