Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Με 3 κλικ συμετοχή σε διαγωνισμό για Aεροπορικά εισιτήρια Business Class για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο καλύπτει το δίκτυο της Turkish Airlines από την Mideast! Προλάβετε!

Η Mideast Travel Worldwide είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά υποψήφια στην κατηγορία Greece’s Leading Destination Management Company των βραβείων του διεθνούς οργανισμού World Travel Awards. Έπειτα από την περσινή διάκριση χάρη στις ψήφους και την υποστήριξη που λάβαμε από όλους εσάς, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συμβολή σας για μία ακόμη φορά. Ακολουθήστε τα τρία απλά παρακάτω βήματα προκειμένου να ψηφίσετε:  1. Κάντε Register εδώ. Εάν προέρχεστε από τον ταξιδιωτικό κλάδο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να μετρήσει η ψήφος σας διπλή!  2. Κάντε Verify την εγγραφή σας πατώντας στο link που θα σταλεί στο email σας.
3. Πατήστε στο απευθείας link, επιλέξτε τη Mideast και πατήστε vote!*

Μόλις ψηφίσετε, στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο mideast@mideast.gr (Θέμα: World Travel Awards) και μπείτε απευθείας στην κλήρωση για δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια Business Class για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο καλύπτει το δίκτυο της Turkish Airlines**!!!
Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας μας στο χώρο του Ταξιδιού & της Διοργάνωσης Εκδηλώσεων και ελπίζουμε στην υποστήριξή σας για ακόμα μια φορά.
Με Εκτίμηση,
Κατερίνα Μούσμπε
Γενική Διευθύντρια
* Κάθε συμμετέχων μπορεί να ψηφίσει περισσότερες από μία φορές αρκεί  κάθε φορά να χρησιμοποιεί διαφορετική διεύθυνση email. Κάθε ψήφος  μετρά ως μοναδική, δίνοντας έτσι στον ψηφοφόρο τη δυνατότητα για πολλαπλές συμμετοχές στο διαγωνισμό. Η ψήφος όσων εργάζονται στον τουριστικό κλάδο μετρά ως διπλή και αντίστοιχα μετρά διπλή και η συμμετοχή στο διαγωνισμό.
**Δείτε εδώ τους Όρους & Προϋποθέσεις για το μεγάλο δώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου