Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Εύβοια, Ερέτρια: Η ποιότητα δεν είναι πολυτέλεια, η άνεση δεν είναι για εκλεκτούς, 5 αστέρια που λέγονται Negroponte σας περιμένουν! Online booking! κάντε κράτηση!

Αποδράστε στο νησί της Εύβοιας και γνωρίστε το διαμένοντας στο Negroponte Resort Eretria. Κάντε κράτηση τώρα εδώ.
"Στην βενετσιάνικη ονομασία της πόλης της Χαλκίδας, Negroponte, στηριχθήκαμε για το όνομα του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος Negroponte Resort Eretria. Εμπνεόμενοι από την ρομαντική εκείνη εποχή και βασιζόμενοι στο μέτρο και την αρμονία, όπως μας παραδόθηκε από την αρχαία εποχή, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, άνετο, αισθητικά άρτιο και απόλυτα εναρμονισμένο στο περιβάλλον.
Χτισμένο σε μία ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία, μόλις δύο χιλιόμετρα από την ιστορική Ερέτρια, περιστοιχισμένο από αιωνόβια πεύκα και σχοίνα, το Negroponte Resort αγκαλιάζει τη θάλασσα μπροστά του και προσφέρει μοναδική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και την ακτή της Ανατολικής Αττικής.
Μόλις 70 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το Negroponte Resort Eretria αποτελεί ιδανικό προορισμό είτε για οικογενειακές διακοπές και εταιρικές συναντήσεις ή και για ολιγοήμερη απόδραση".
(Το ανωτέρω περιεχόμενο είναι αναδημοσίευση από το web site του http://www.negroponteresort.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου