Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Greece Athens car rental www.ansa.gr destination Monembasia the hidden town of Peloponesse. City break Athens P.Faliron at Nestorion and accommodation in Monemvasia at Hotel Byzantinon

The Hidden Town of Monemvasia, Greece
"Ενα πράγμα αξίζει μόνο: το ταξίδι". Νίκος Καζαντζάκης
"Une seule chose en veaut la peine: le Voyage" Nikos Kazatzakis
Αυτά τα λόγια του μεγάλου Κρητικού συνοψίζουν καθαρά την αγάπη του για τα ταξίδια. Από μικρή ηλικία και μέχρι τον θάνατό του δεν σταμάτησε να ταξιδεύει στην Ευρώπη ,την Αφρική και την Ασία.
Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων http://www.ansa.gr; Βεβαίως και έχει σχέση γιατί πείτε μας σε τίνος το νου ιδιαίτερα το καλοκαίρι δεν μπαίνει το ταξίδι; Και το ταξίδι στην Ελλάδα είναι μέσα στο ταξιδιωτικό ημερολόγιο πολλών ανθρώπων στο κόσμο που έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν. Από την Κίνα στην Σαντορίνη με city break στην Αθήνα και εκδρομή με http://www.ansa.gr στα Μετέωρα. Από τον Καναδά στην Σαντορίνη με με city break στην Αθήνα. Από το Μεξικό στην Μύκονο και με city break στην Αθήνα. Aπό την Ολλανδία για business στην Αθήνα εκδρομή με http://www.ansa.gr στο Σούνιο. Από τις ΗΠΑ στην Αθήνα και εκδρομή με http://www.ansa.gr στην Μονεμβασία.

"Κυρά Μονομβασιά μου,
πέτρινο καράβι μου,
Χιλιάδες οι φλόκοι σου και τα πανιά σου.
Κι όλο ασάλευτη μένεις να με αρμενίζεις μες την οικουμένη"
Γιάννης Ρίτσος
"My lady Monemvasia,
my stone boat
With yours thousands jibs and sails.
Standing motionless while you sail me to the whole world"
Giannis Ritsos
Τα ανωτέρω αποσπάσματα τα αντλήσαμε από έντυπη διαφήμιση του ξενοδοχείου Byzantino στη Μονεμβασία
Μην μου πείτε ότι δεν είστε έτοιμοι για ένα ταξιδάκι προς τα κει;
Αυτοκίνητα μοντέρνα και ασφαλή για όλα τα ωραία μέρη της Ελλάδας
Ansa International S.A.
Call +302109216304 or
info@ansa.gr
http://www.ansa.gr/
Address Syngrou Ave. 27B
https://goo.gl/maps/gw1lL
Για τις διαμονές σας στην Αθήνα:
http://www.nestoriohotel.gr
Pentelis 8, Palaio Faliro - Athens - Greece
+302109425010
info@nestoriohotel.gr
novus.sales@gmail.com
https://goo.gl/maps/mxq9z
Για το ξενοδοχείο σας στην Μονεμβασιά¨
Hotel Byzantino
Monemvasia, 23070 Lakonia
+302732061351
http://www.hotelbyzantino.com
https://www.facebook.com/hotelbyzantino
https://www.facebook.com/monemvasia.gr?fref=nf
http://www.monemvasia.gr/en/106-years-since-the-birth-of-yannis-ritsos-the-poet-of-monemvasia.html
info@hotelbyzantino.com
https://goo.gl/maps/4pDQM
Tips
"Much of Greece is like this. I studied ancient history there, you can find the poorest community imaginable living on an on a beach. In many places like this the housing passes down from one generation to the next, families living there for longer than you can imagine, because the homes are their greatest commodity. Yes, coming in as an outsider could cost you a fortune, but the people living there are not millionaires".
o-o-o-o
"From the church of Agia Marina two more hiking routes start with a destination to the peninsula of Maleas. The one (approximately 4 km) leads to the village of Prophitis Ilias, which will reward you with its picturesque village harb"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου