Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα ansa για τις εκδρομές σας στην Κορινθία, Λουτράκι, Νεμέα, Στυμφαλία, Περαχώρα, Ηραίο. Για διαμονές στην Αθήνα Νestorion Hotel

Εκδρομούλα με την http://www.ansa.gr στο Λουτράκι και από κει στην Κορινθία. Ο καιρός είναι πολύ φιλικός δεν κάνει κρύο ούτε όμως και ζέστη. Οι άνθρωποι φιλόξενοι και γλυκομίλητοι. Ο Κορινθιακός με τα καταγάλανα νερά του, επιφυλάσσει καλή υποδοχή σε όσους θα ήθελαν να τον χαϊδέψουν.. Άλλωστε μπήκαμε στο Μάη και για μας η εναρκτήρια ημερομηνία για μπάνιο στην Ελλάδα είναι η 25η Μαρτίου. Ναι δεν το λέμε για αστείο, αλλά σοβαρή πρόταση. Στο θέμα μας πάλι. Το Λουτράκι. Μια πανέμορφη λουτρόπολη με ιστορία, μέλλον, αίγλη, ιαματικά νερά που διασχίζουν υπόγεια την κοιλάδα των Γερανείων ορέων και εκβάλουν σε πηγές μέσα στη πόλη. Μέλλον γιατί είναι μόνο 80 χιλιόμετρα από την Αθήνα και δεν απαιτεί πολλά καύσιμα. Βρίσκει δε κάποιος πολλές ευκαιρίες καταλυμάτων για διανυκτέρευση. Βόλτα λοιπόν στην παραλία, εκδρομή μέσα στην εκδρομή στη υπέροχη Λίμνη της Βουλιαγμένης περνώντας από την ιστορική Περαχώρα.
Σε ραδιοφωνική εκπομπή το Δίκτυο νέων επιχειρηματιών Κορινθίας ακούσαμε ότι ένα Σαββατοκύριακο στην Κορινθία επιβραβεύεται με 2 καλάθια παραδοσιακών προϊόντων! Να μια πολύ ωραία ιδέα λέμε εμείς! Αντί να υποτιμούν τα τοπικά πορτοκάλια και να αδιαφορούν για την τύχη τους τα προσφέρουν και με τη καρδιά τους μάλιστα! Πιάνει ή δεν πιάνει τόπο εις πολλαπλούν μια τέτοια διαφήμιση;

Τι θα βρείτε στην Κορινθία:
  • Υπέροχες βοτσαλοστρωμένες παραλίες.
  • Ιαματικές πηγές και εγκαταστάσεις στο Λουτράκι
  • Πλήρη επισιτιστικό δίκτυο για φαγητό καφέ ποτό.
  • Ιστορικά τοπωνύμια όπως Φλάμπουρο, Περαχώρα, Ηραίο, Στυμφαλία, Φεναιός, Σκαρωσιά, Αλκυονίδες νήσοι, Γεράνια όρη, όσιος Πατάπιος, Αγία Τριάδα.
  • Τοπικός ορειβατικός σύλλογος υποβοηθά φιλικά φιλότιμες φιλοπεριπετειακές ομάδες ερασιτεχνών εξερευνητών.
  • Σημειώστε ότι τα Γεράνεια χρήζουν μιας σεβάσμιας επίσκεψης καθώς χαρακτηρίζονται ως μικρό άγιο όρος.
  • Το υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου ζωντανό μνημείο μιάς άλλης πιό ανθρώπινης και γίεινης  πολιτικής στο τομέα της προληπτικής ευεξίας. Ευλογημένος τόπος.
  • Η Αρχαία Κόρινθος βρίσκεται δυτικά του Λουτρακίου με το ιστορικό ενετικό Ακροκάστρο της.
  • Το Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου είναι πολύ ενδιαφέρον.
  • Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να διαπλεύσει την Διώρυγα της Κορίνθου με μικρό καραβάκι υπό τύπο κρουαζιέρας. Παράλληλα να επισκευθεί τμήματα τουαρχαίου διόκλου.
  • Λουτρά Ωραίας Ελένης, Επίδαυρος και Ασκληπείο, Μυκήνες (τι να πρωτοπούμε)
  • Ορεινή Κορινθία, Περιβαλλοντολογικό Μουσείο, Λαύκα, Γκούρα.. εδώ σε αυτά τα μέρη μπορεί κάποιος να  βιώσει αναρίθμητες εμπειρίες, κυνήγι, ορειβασία, πολιτιστική δραστηριότητα, οικοτουρισμό κλπ.
  • Προϊόντα όπως χειροποίητα ζυμαρικά, γλυκά Καζινό Λουτρακίου Λαϊδες και Κοπεγχάγη, Λουκούμια ραχάτι, λάδι, ελιές, τυριά, καλό μέλι κρέας αγνό κατσικάκι, αλλά και ψάρι και τι δεν μπορεί να βρει κάποιος σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο!
Κλείνοντας αυτό εδώ το μικρό σημείωμα που μόνο την όρεξη μπορεί να ανοίξει πάντα φίλοι μου αναζητείστε (και on-line) τους παράγοντες προώθησης του τουρισμού ενός τόπου γιατί αυτοί κατά τεκμήριο είναι αυτοί που θα σας δώσουν την σωστή πληροφόρηση και τα tips του τόπου τοπου τους που ασφαλώς δεν βρίσκονται εύκολα στον γραπτό ιντερνετικό ή άλλο λόγο αλλά μόνο στα στόματα των ανθρώπων.

Να έχετε υπόψιν σας:
  1. Στο Λουτράκι αναζητήστε στο Κύριο Μαντά oικοδεσπότη http://mantashotels.gr/?lang=el (*)
  2. Τον Κύριο Σκληρή Μ. οικοδεσπότη του  Petit Palais (**) και Plaza.
  3. Η Ταβέρνα ΗΡΑ του κυρίου Παπαδημητρίου
  4. Οι τρεις ανωτέρω επιχειρήσεις είναι στη πρώτη γραμμή προώθησης της Κορινθίας και δίνουν και προσφορές μέχρι τις 15 Μαίου.
  5. Η επιχείρηση http://www.ansa.gr Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 27Β τηλέφωνο +302109216304 είναι αυτή που θα σας δώσει τη χαρά και τη προσφορά  ενός μοντέρνου, οικονομικού και ασφαλούς αυτοκινήτου για να ταξιδέψετε στην Κορινθία.
  6. Και τέλος το ξενοδοχείο http://www.nestoriohotel.gr Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, ακριβώς στο Δέλτα, πίσω από το Πλανητάριο, πρόσβαση από Κορινθία ή ηπειρωτική Ελλά χωρίς σηματοδότη από Συγγρού., είναι αυτό που θα σας βολεύει απόλυτα με free parking, wi-fi, bed and breakfast και οικονομική τιμή όταν έλθετε στην Αθήνα.
  7. (*) Hotel Mantas
    1 Damaskinou & Ekonomou Str.
    Postal Code: GR 203 00, Loutraki City
    Tel: (+3027440) 22575 & 22479
    Fax: (+3027440) 22791
    Email: info@mantashotels.gr
    Mantas Seaside Boutique Hotel
  8. (**)  http://www.petitpalais.gr/  Tel: Int + 30 (27440) 61977  Fax: Int + 30 (27440) 61973  Email: sklirism@yahoo.com
  9. (***) https://www.facebook.com/LOUTRAKIPLAZA 
  10. Η δημοσίευση αυτή αποτελεί μία win-win προώθηση που τις όποιες ατέλειες ή ανακρίβειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μετά από επικοινωνία να διορθώσουν.
  11.  https://goo.gl/maps/xKFbb Αθήνα Λουτράκι google map

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου