Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Το καλλίτερο ξενοδοχείο για διακοπές, χαλάρωση, πρωτοχρονιά, δεξιώσεις, συνέδρια, events, meetings σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, Εύβοια, Ερέτρια 90 χιλιόμετρα μέσω Χαλκίδας

Τo Negroponte Resort Eretria 5* είναι ένα περήφανο ξενοδοχείο. Και λέμε περήφανο για έχει περήφανους γιαυτό ανθρώπους που το διοικούν και το διατηρούν απόλυτα λειτουργικό, απόλυτα ανθρώπινο, απόλυτα φιλικό, απόλυτα οικογενειακό, απόλυτα τουριστικό, απόλυτα συνεδριακό, απόλυτα επαγγελματικό, σχολή θα λέγαμε.. Μιλάμε φυσικά για την οικογένεια Στρατή με μέλη, κυρίους Στέφανο και Νίκο  και κυρίες Λένα, Ρένα, Βάσω και στελέχη Αλέκο, Λάμπρο, Γιάννη, Αντρέα, κά
Στην είσοδο ο Έντυ για το καλωσόρισμα, στην υποδοχή η Λένα ή Κατερίνα ανάλογα τη βάρδια, στο μπαρ ο Νίκος, στο εστιατόριο ο Γιάννης και η Κατερίνα.
Αλλά περήφανος νιώθει και ο επισκέπτης καθώς διέρχεται την επιβλητική είσοδο, τους εσωτερικούς χώρους και χάνεται στο αίθριο, και στα δωμάτια με τα πουπουλένια στρώματα.. Σε λίγο θα τον υποδεχθεί η καταγάλανη πισίνα, θα συνομιλήσει μαζί του ο ήσυχος ευβοϊκός, ενώ η άπαιχτη ελληνική κουζίνα του chef Λάμπρου σε συνδυασμό με τις ανέσεις και την άριστη εξυπηρέτηση του εστιατορίου θα του επιβεβαιώσουν την σωστή του επιλογή..

Επιλογή λοιπόν φίλοι μου με 100% value for money που ποτέ δεν θα μετανιώσετε σαν στο Negroponte κοπιάσετε.
Το Negroponte Resort Eretria 5* προσφέρει μία από τις καλλίτερες εκδοχές της ελληνικής φιλοξενίας και είναι ένα ξενοδοχείο που διατηρεί σε δύσκολους καιρούς υψηλή ποιότητα με προδιαγραφές και ολοκληρωμένα προγράμματα χαλάρωσης και διασκέδασης. Η πελατεία τους συνίσταται τόσο σε επαναλαμβανόμενους εσωτερικούς επισκέπτες, οικογένειες με παιδιά ζευγάρια, συνταξιούχους, εταιρικούς, business πελάτες, συνεδριακούς όσο και σε εισερχόμενο υψηλού επιπέδου τουρισμό το καλοκαίρι.
Ανεπιφύλαχτα το προτείνουμε, επισκεφτείτε το πλούσιο και ενημερωτικό του site να ενημερωθείτε και να προετοιμαστείτε: http://www.negroponteresort.gr. ή απ' ευθείας τηλέφωνο στο +30 22290 61935 (27.12.2015)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου