Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ενισχύστε την πληρότητα και τα έσοδα του καταλύματός σας μέσα από τα έξυπνα εργαλεία της EXPEDIA, οι κινητές συσκευές σταθερά κερδίζουν έδαφος στις προσφορές - κρατήσεις τελευταίας στιγμής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015. Λάβαμε και δημοσιεύουμε, ευχαριστούμε τον κύριο Νίκος Σιγλίδη
Associate Market Manager, Αττική, Κεντρική Ελλάδα & Θεσσαλία.

Κρατήσεις μέσω κινητών συσκευών: Οι κινητές συσκευές και τα tablet συνεχίζουν να αποτελούν σημαντικά θέματα συζήτησης στην online ταξιδιωτική βιομηχανία. Το 2015 το Expedia artnerCentral
λανσάρισε την επιλογή, ώστε ορισμένες σημαντικές προσφορές να διατίθενται μόνο μέσω κινητών συσκευών και tablet.
Ποια ήταν η ανταπόκριση της αγοράς το 2015; Τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Expedia για το 2015 αποκαλύπτουν ότι 1 στις 4 διανυκτερεύσεις δωματίων κλείνονται μέσω κινητών συσκευών. Η Hotels.com ανέφερε ότι περίπου 1 στις 10 κρατήσεις της πραγματοποιείται μέσω κινητών συσκευών και tablet. Σύμφωνα με πρόσφατη ετήσια έκθεση της Wotif.com, 9% των κρατήσεων της εταιρείας πραγματοποιούνται μέσω κινητών συσκευών. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα παγκόσμια αποτελέσματα, πάνω από τις μισές κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω κινητών συσκευών γίνονται σε λιγότερο από 48 ώρες πριν την άφιξη. 

Αν θέλετε να προσελκύσετε τον ταξιδιώτη τελευταίας στιγμής, πρέπει να προβάλλεστε όσο το δυνατόν αρτιότερα μέσω των κινητών συσκευών και να παρέχετε τις κατάλληλες προσφορές για κινητές συσκευές, ώστε να αυξήσετε τις κρατήσεις σας. Ο David Hamblin, Senior Director του Market Management της Expedia, λέει ότι "Οι κινητές συσκευές αποτελούν ένα πολυσυζητημένο θέμα στη βιομηχανία μας και τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουν να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες οργανώνουν και κλείνουν τα ταξίδια τους. Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι, καθώς όλο και περισσότερα άτομα έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω των κινητών τους συσκευών, όλο και περισσότερα άτομα θα αγοράζουν και θα κλείνουν ταξίδια από τις κινητές τους συσκευές."
Η λειτουργία Πώληση απόψε του Expedia Partner Central επιτρέπει στους ξενοδόχους να προωθούν τιμές και διαθεσιμότητα για την ίδια ημέρα σε ταξιδιώτες τελευταίας στιγμής. Χάρη σε αυτές τις λειτουργίες, μπορείτε να ενημερώνετε και να κοινοποιείτε προσφορές για σήμερα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να διασφαλίζετε τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα για το κατάλυμά σας.
Για πρόσβαση στο Πώληση απόψε συνδεθείτε στο Expedia Partner Central
(www.expediapartnercentral.com) και στο μενού Τιμές και Διαθεσιμότητα
κάντε κλικ στο Πώληση απόψε.

Expedia Lodging Partner Services
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 109, Αθήνα 151 21 - Νέα Διεύθυνση!
E: attica@expedia.com
T: +30 216 500 7397
F: +30 216 500 7399
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου