Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Θέλετε μέλι, κεράσματα, δοκιμές, μελώματα από Βυτίνα, Λακωνία, Ηλεία και άλλες μελοπαραγωγικές περιοχές της χώρας; Ελάτε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 2,3,4 Δεκεμβρίου 2016 δεν θα χάσετε!

Το Φεστιβάλ που θα σας κάνει να κολλήσετε!!!
Σε λίγες μέρες το μέλι... θα ρέει άφθονο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε μέλι από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις  περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό - ποιοτικό μέλι όπως Βυτίνα, Κρήτη, Ικαρία, Μαγνησία, Βοιωτία, Λακωνία, Ηλεία, Κάλυμνος, Κέα, Ρόδος, Άνδρος, Τήνο, Πάρος, Μεσσηνία, Μάνη, Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Αχαϊα, Εύβοια και πολλές άλλες περιοχές.
Στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας θα βρείτε όλες τις ποικιλίες μελιού που παράγονται στην Ελλάδα καθώς και Βασιλικό Πολτό, Κηρήθρα, κεφαλοιφές, Πρόπολη αλλά και Παστέλ, Ρακόμελο και παραδοσιακά μελωμένα γλυκά.
Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Ιδιαίτερα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου στον παιδότοπο του Φεστιβάλ με εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα "Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας" και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ.:2103610265 email: info@edpa.gr www.greekhoneyfestival.gr • www.facebook.com/ ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΜΕΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου