Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

New hotel, in Athens at Syngrou Fix, Koukaki, easy access, sub way, metro, bus, tram, trolley, νέο Ξενοδοχείο, νέες εμπειρίες

Νέο Ξενοδοχείο, νέες εμπειρίες.. (Βαθμολογία 9,7 booking.com)
Δεν πάει πολύ καιρός και μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα έκανε την εμφανισή της - σιωπηρά - σε ένα από τα κεντρικώτερα και πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας το Κουκάκι. Ηταν μια Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 και 25 υπερσύγχρονα δωμάτια ήσαν έτοιμα να υποδεχθούν ταξιδιώτες από όλο κυριολεκτικά τον κόσμο. Ανάμεσα στις πολυάριθμες ανέσεις που μπορεί να δει κάποιος  εδώ  (booking com) ξεχωρίζει η Satellite TV μέσω της οποίας ο ταξιδιώτης μπορεί να παρακολουθήσει το κανάλι της αρεσκείας στη γλώσσα του.
Το ξεχωριστό στο χώρο αυτό είναι ο,τι οι τυπικές διαδικασίες check-in, check out, διαρκούν ελάχιστα και γρήγορα ο επισκέπτης θα βρεθεί στο ήχο μονωμένο, θερμό μονωμένο και κεντρικά κλιματιζόμενο δωματιό να απολαύσει χαλάρωση, τηλεόραση, επικοινωνία και ύπνο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει το δωμάτιο.
Το πακέτο διαμονής περιλαμβάνει, κατευθύνσεις προς Ακρόπολη, Πλάκα, Σύνταγμα με τα πόδια, δωρεάν πολιτιστικό και εκδρομικό χάρτη του κέντρου της Αθήνας, του Φαλήρου και του Πειραιά, δωμάτιο και πλούσιο πρωινό από τον άρτιο μπουφέ, στην υπέροχη με πλάγια θέα ταράτσα του διαμορφωμένου σε αίθουσα πρωϊνών και μπαρ 6ου ορόφου του κτιρίου. Οι επισκέπτες από τον 7ο όροφο έχουν την καταπληκτική επαφή με την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα και δεν χάνουν την ευκαιρία να τα αποθανατίσουν φωτογραφικά.
Το γεωγραφικό σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο είναι εμβληματικό, βρίσκεται τόσο στις ρίζες μιας καλλιτεχνούπολης όπως είναι το Κουκάκι όσο και απέναντι στην ιστορική ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και το σημερινό ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ. Σημειώστε δύο διευθύνσεις Φαλήρου 79 και Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 94. Το κτίριο βλέπει και τις 2 οδούς και απέχει 100 μέτρα από τον πεζόδρομο Δράκου όπου σφίζει η ζωή, η διασκέδαση, το φαγητό και το ποτό.
Οι τιμές του ξεκινάνε από 65€ το δίκλινο με πρωινό στο business room, 75€ στο superior και 80€  στο executive τα οποία διακρίνονται για το χώρο τους.
Ενας μήνας σχεδόν έχει περάσει (2/9/2018) και το "καράβι" πλέει στα ανοιχτά της τουριστικής θαλάσσης της Αθήνας με διεθνή και ελληνική πελατεία (city break, business, m.i.c.e) με ορθάνοιχτα πανιά καθώς οι προσπάθειες τόσο του προσωπικού όσο και της ιδιοκτησίας - διαχείρισης συνεχώς καταβάλλονται με ιδιαίτερο μεράκι...
Το ξενοδοχείο "HOTEL@SYNGROU-FIX" είναι θυγατρικό  του https://www.nestoriohotel.gr/.
Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο +302109233560. Επίσης κρατήσεις online εδώ: https://www.hotelsyngroufix.gr/ (συνεχίζεται..)
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της περιοχής:




























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου