Σελίδες

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Εξοδος Κυριακής με φαγητό στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μοναδικά μεσημεριανά γεύματα στο ρομαντικό μπιστρό του ξενοδοχείου Herodion στα πόδια της Ακρόπολης, λίγα βήματα από το Μουσείο της Ακρόπολης, Ηρώδειο, Φιλοπάππου, κάθε Κυριακή και μια ξεχωριστή εμπειρία..

Κυριακάτικο μεσημεριανό τραπέζι στο ATRIUM GREEK BISTROT. Οπως σας είναι γνωστό το ξενοδοχείο HERODION Κυριακή σας επιφυλάσει και μία γαστρονομική έκπληξη. Αυτή την Κυριακή σας περιμένει μια νέα εμπειρία με Φέτα και σουσάμι,  αρνί με πατατούλες, και εμπνευσμένα μπαστουνάκια με ταχίνι. Αναλυτικά το μενού έχει ως εξής:

Βελουτέ αρακά με δυόσμο, λάδι και τσίλι,
Τηγανιτή φέτα με σουσάμι και μαρμελάδα ντομάτα,
μαροκινή σαλάτα με κρουτόν αράβικης πίτας,
Πικάντικο μπούτι αρνί με πατατούλες,
Μπάρες ταχίνι με μέλι, σοκολάτα και lemon curd,
Ποτήρι κρασί ή αναψυτικό περιλαμβάνεται στην τιμή των 25 ευρώ ανά άτομο που κάνει το μενού

Στις 28/2/2016 φίλοι μας σας περιμένουμε στις 13.00 να σας περιποιηθούμε αρχοντικά και να νιώσετε μια υπέροχη φιλοξενία στα πόδια της Ακροπόλεως στο μονάδικά ελληνικό μπιστρό.
Για κρατήσεις στο +302109236832.. και καλή σας όρεξη!

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Περισσότερους τουρίστες και πιό ευκατάστατους από Ταχεράνη Ιράν θα έχουμε φέτος, για shopping, νυχτερινή ζωή-διασκέδαση, ελληνικά νησιά, γαστρονομία, πολιτιστικές διαδρομές, δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες, προγράμματα AllInclusive, κ.α.

Πηγή: http://www.bluebirds.gr/default.aspx?pageid=2925 Εκτόξευση του τουριστικού ρεύματος από το ΙΡΑΝ 18/2/2016 Με τη συμμετοχή 167 τουριστικών πρακτόρων, TourOperators και εκπροσώπων των ΜΜΕ του Ιράν ολοκληρώθηκαν προχθές το βράδυ οι εργασίες του 2ου Greek TourismWorkshop στην Τεχεράνη, το οποίο είχε στόχο τη διεύρυνση της τουριστικής αγοράς του Ιράν για την Ελλάδα και την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος προς τη χώρα. Την πρωτοβουλία ανέλαβαν από κοινού οι εταιρείες Mideast Travel Worldwide και TourismToday. Η φετινή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο πολυτελές EspinasPalace, πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της περσινής, αποσκοπώντας στην έτι περαιτέρω ανάδειξη του ελληνικού προορισμού, φέρνοντας σε επαφή τους Έλληνες ξενοδόχους και αεροπορικές εταιρείες με τους Ιρανούς TourOperators, πράκτορες και facilitators.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Σκέψεις, ιδέες, προτάσεις, εκδηλώσεις, προσκλήσεις, κάποτε συμβαίνουν και αυτά, και όχι μόνο, η ομάδα του ξενοδοχείου Νεστόριον, Nestorion Hotel, Παλαιό Φάληρο, Palaio Faliro, σας προσκαλεί να ακούσετε τη μουσική υπόκρουση του έρωτα, σε ερμηνεία από τον εξαιρετικό μουσικό Δημήτριο Ζέρβα, Αγίου Βαλεντίνου 14 Φλεβάρη, ραντεβού στο Φάληρο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ / NESTORION HOTEL
Η ομάδα του Hotel Nestorion σας προσκαλεί,
Κυριακή, 14 Φλεβάρη 2016, ώρα 7,30 μ.μ.
Στο χώρο του Ξενοδοχείου, Πεντέλης 8, Π.Φάληρο
(πλησίον προς νότια του Πλανηταρίου)
Στην εκδήλωση, Valentine' s Day  όπου την ατμόσφαιρα θα γεμίσει
με τρυφερούς μουσικούς ήχους αγάπης ο εξαιρετικός νεαρός πιανίστας Δημήτρης Ζέρβας. Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί του(μας) τις στιγμές.. Χωρίς καμία επιβάρυνση.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φλεβάρη στο Herodion Hotel. Γιορτάστε ή ..φρεσκάρετε τον ερωτά σας σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με εξαιρετικά εδέσματα και κρασιά. Σας περιμένουμε από τις 13 Φεβρουαρίου με ειδικό ερωτικό μενού, ζέσταμα.. και welcome της ερωτικής μέρας..

Στο Atrium Greek Bistrot και οι chef του Herodion Hotel 4* Ηotel 
σας προτείνουν για τις 13 και 14 Φεβρουαρίου:
Παραμονή και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ένα εμπνευσμένο ρομαντικό δείπνο στο φως των κεριών και Κυριακάτικο μεσημεριανό τραπέζι, τη νέα γαστρονομική συνήθεια που κάνει την κυριακή σας να ξεχωρίζει.Διαλέξτε πιό σας τεριάζει περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο!
Μενού Αγίου Βαλεντίνου!

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Hotel Herodion, στη ποδιά της Ακρόπολης, στη γειτονιά του Μουσείου της Ακρόπολης στο ATRIUM Greek Bistrot, αλκυονίδες μέρες, εποχικές γεύσεις, πολιτισμός, γαστρονομία, μοναδική εμπειρία!

Υποσχόμενο μενού, καλοσυνάτοι επαγγελματίες, με το χαμόγελο ζωγραφιά στο πρόσωπο και την εξυπηρέτηση άμεση και ειλικρινή συνδυάζουν εποχή, υλικά, τέχνη, διάθεση, χώρο και χρόνο για να μας δελεάσουν ένα Κυριακάτικο δειλινό σε ένα από τα φιλόξενα τραπέζια του Ατριουμ.. με εγγύηση την έξυπνη κουτάλα και όχι μόνο του εξαιρετικού chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη. Ο κύριος Γιάννης Γκοτζογιάννης υπεύθυνος επικοινωνίας του ξενοδοχείου είχε την καλοσύνη να μας ενημερώσει για το γαστριμαργικό αυτό γεγονός.. και μεις σας το παραδίδουμε..