Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πλησιάζοντας την άκρη του καλοκαιριού


Tο καλοκαιράκι οδεύει προς το τέλος η 1η  Σεπτέμβρη δεν είναι μακριά. Τα ίχνη του δεν θα χαθούνε για αρκετό καιρό ακόμα καθώς θα απομακρύνεται μέσα στο φθινόπωρο. Ακόμα και όταν το χώμα θα μυρίσει βροχή και πάλι ο ήλιος θα λάμπει ζεστός…
Πολλές και όμορφες στιγμές έζησαν οι εποχούμενοι πελάτες και επισκέπτες του φιλόξενου LIDO στο Μελίσσι Κορινθίας φέτος και θα τις θυμούνται για πολύ. Τέλειος συνδυασμός γειτνίασης θαλάσσης και πισίνας, πρωινού και φαγητού πάνω στο κύμα, μεζέδων, κρασιού και κλασικής κιθάρας τα βραδάκια. Συγκρατήσαμε έτσι για την ιστορία μερικά ονόματα, ή χαρακτηριστικά από τους τόσους καλούς και ευγενικούς τουρίστες που πέρασαν από δω και άφησαν όχι μόνο τη σκόνη τους. Ο καλός τους λόγος, το μεταδιδόμενο κέφι, η ικανοποίηση από την ησυχία, την ηρεμία, την πολιτισμένη ατμόσφαιρα, την ανθρωπιά αλλά και τις εύστοχες ατάκες του έμπειρου ξενοδόχου Θόδωρα Λιακόπουλου είναι τα χαρακτηριστικά του LIDO και που μαζί με τα άλλα μέλη της οικογένειας (Αλέξη, Δημήτρη και Μάριον), τους αξιοπρεπείς χώρους ύπνου, αναψυχής και εστίασης το κάνουν να διαφέρει από πολλά άλλα ξενοδοχεία.


Από τους πελάτες θα θυμόμαστε πάρα πολλούς δίχως το όνομά τους, σίγουρα όμως και άλλους μαζί με τις ευχάριστες εικόνες και τις στιγμές με την ευγένεια, την καλοσύνη και το χιούμορ τους. Ο κύριος Γιώργος και η κυρία Νίτσα, οι μακροβιότεροι πελάτες {3 μήνες}  ο Πώλ ο μουσικός  η Κατερίνα, οι νεαροί Αντώνης και Στέφανος, η Ηρώ η βοηθός Σερβιτόρου με τον παππού της τον παλιό ταβερνιάρη, η κυρία Μιμή, ο κύριος Βασίλης Καπετάνιος η κ. Μαρία με τα παιδιά τους Μαρία και Χαράλαμπο, ο κ. Γιώργος και η κυρία Αλεξάνδρα, πολλές οικογένειες Ρώσων, Ολλανδών, Βέλγων, Ιταλών και Ελληνοαμερικάνων όπως του κ. Tom. Σε όλους μα όλους χρωστάμε ευγνωμοσύνη για την προτίμηση και την συμπάθεια που έδειξαν για το LIDO και το προσωπικό του και τους ευχόμαστε Υγεία και Αισιοδοξία. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι κάθε μέρα να την αντιμετωπίζουμε με θέληση, ενέργεια και πείσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου