Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Hotel Nestorion ιδανικό οικογενειακό ξενοδοχείο στή καρδιά του Φαληρικού Δέλτα δίπλα ακριβώς από το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, το μαιευτήριο Rea και το "Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος"

Hotel Nestorion : Πεντέλης 8, Αμφιθέα / Τηλ. 210 9425010, 210 9420820 / Fax. 210 9424006 e-mail stratis@otenet.gr /Το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα προάστια της Αθήνας και διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.
Οι ανέσεις που διαθέτει σε συνδυασμό με την προνομιακή τοποθεσία αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις επαγγελματικές τους ή εργασιακές δραστηριότητες τους με την άνεση, την προσεγμένη αισθητική και το φιλικό περιβάλλον παρέχοντας υψηλής ποιότητας διαμονή σε προσιτή τιμή.
Το ξενοδοχείο διαθέτει μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια με τις ακόλουθες παροχές: κλιματισμός, τηλεόραση, 24ώρη εξυπηρέτηση, τηλέφωνο και δωρεάν ασύρματο internet.
Σε πολύ κοντινή απόσταση από εμπορικά καταστήματα, τράπεζες , κέντρα διασκέδασης, συνδυάζει τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με την δυνατότητα της εργασίας, της βόλτας στην πόλη της Αθήνας και της διασκέδασης στην έντονη νυκτερινή ζωή.

Διαμονή - παροχές/
Το Nestorion διαθέτει άνετους χώρους υποδοχής με ωραίο σαλόνι, αίθουσα πρωινών, με μπαρ και καφέ συνδεδεμένο με τους χώρους του ξενοδοχείου μέσα στο πράσινο και πρόσωπο τον ήσυχο δρόμο.
Από νωρίς το πρωί οι πελάτες και φίλοι του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο breakfast το οποίο αποτελείται από ποικιλία ροφημάτων, χυμών και εδεσμάτων ικανά για ένα κεφάτο και διαρκείας ξεκίνημα της εργασιακής ημέρας (Γαλλικός καφές, τσάι, χυμός, αυγό, γιαουρτάκι, κρέμα, ζαμπόν, τυρί, τόστ, κρουασάν, μπριός, ψωμί, βούτυρο, μαρμελάδα, μέλι, κέλοκς πολλών ειδών)
Τοποθεσία/
Το Nestorion βρίσκεται σε προνομιακή θέση, στο Φαληρικό Δέλτα μεταξύ της παραλιακής οδού της Αμφιθέας και σε απόσταση 50 μέτρων από την Λεωφ. Συγγρού.
Αυτή η εξαιρετική τοποθεσία σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στις εμπορικές και επιχειρηματικές περιοχές καθώς και στην εξαιρετική νυχτερινή ζωή της παραλιακής.
Επίσης σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκετε στάση λεωφορείου για μετρό όπου μπορεί κάποιος να προσεγγίσει στην ευθεία και μέσα σε ολίγα λεπτά το σταθμό Συγγρού-Φιξ, το οποίο αποτελεί αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την μετακίνηση προς την υπόλοιπη Αθήνα.
Σημεία ενδιαφέροντος τα οποία συνορεύουν με το ξενοδοχείο είναι:
  • Πλανητάριο | ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ Απόσταση: 110 μ.
  • Κλειστό του Φαλήρου (TAEKWON-DO) Απόσταση: 1100 μ.
  • Κέντρο Πολιτισμού (υπό κατασκευή ) "Σταύρος Νιάρχος" 300 μ.
  • Mesogeios Παλαιού Φαλήρου Απόσταση: 350 μ.
  • 50 μέτρα από Λ. Συγγρού
Οι τιμές/
Τύπος
Τιμή
Μονόκλινο
50
Δίκλινο
55
Στις τιμές περιλαμβάνεται και πρωινό
Οι τιμές είναι με το Φ.Π.Α.
Check-in: 02:00 π.μ.
Check-out: 12:00 π.μ.
Περισσότερα εδώ: http://www.nestoriohotel.gr/

Χρήστος Ρουμελιώτης/
Ξενοδοχειακές - Τουριστικές Υπηρεσίες - Επικοινωνία - Διαδίκτυο
Web : http://novusidea.blogspot.gr/
mob. +30 6973 021 194
Τηλ.  +30 210 94 25 010
e-mail : novus.sales@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου