Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Rent a car and trip to Corinth Canal and anywhere to Peloponnese. Με ansa πάρτε ανάσα στον Ισθμό της Κορίνθου και μετά απολαύστε Πελοπόννησο!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που προσελκύουν κάποιον να ταξιδεύσει στη Πελοπόννησο. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι ο πιό σημαντικός, μα σίγουρα απ' όλους πρώτος είναι το πέρασμα από τον Ισθμό της Κορίνθου ! Έλληνες και ξένοι σταματούν στην παλιά γέφυρα να απολαύσουν από ψηλά ένα μικρό θαύμα δηλαδή την ένωση των δύο θαλασσών και να συνεχίσουν την πορεία τους. Πολλοί εκτός από την περιοδεία τους στη Πελοπόννησο ονειρεύονται και με μια μικρή κρουαζιέρα από το ένα άκρο στο άλλο της διώρυγας. Η ιστορία της και η σημασία της ένωσης των δύο άκρων του Σαρωνικού και του Κορινθιακού ξεκινά από πολύ παλιά http://www.aedik.gr/frontend/articles.php?cid=44 Εμείς εδώ ας απολαύσουμε την διώρυγα από τις φωτογραφίες περνώντας φυσικά με ένα καλοτάξιδο απολαυστικό ANSA CAR http://www.ansa.gr/ Tips των εκδρομών αυτών προσεχώς.. JOURNEY WITH ANSA https://goo.gl/maps/BthrF JOURNEY BY SHIP FROM CORINTHIAN BAY TO SARONIKOS GOLF. ENJOY A ROUND TRIP PELOPONNESE
ENJOY A ROUND TRIP STEREA ELLADA AND PELOPONNESE.
https://goo.gl/maps/gw1lL(32 photos)  -  Ansa International S.A.Call +302109216304 info@ansa.gr Syngrou Ave. 27B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου