Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ειδικές τιμές, προσφορές, διαμονές στο ξενοδοχείο Nestorion Π.Φάληρο για την έκθεση expo tourism 2014 στο Metropolitan Εxpo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

H expo tourism αποτελεί ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό. Σύντομα 5-7 Δεκ. 2014 ανοίγει τις πόρτες της στο Metropolitan Expo στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών.
Με αφορμή το γεγονός αυτό το Nestorion Hotel, Πεντέλης 8,
Παλαιό Φάληρο για τους επισκέπτες της έκθεσης κάνει ειδικές τιμές και σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο ήσυχο παλαιό Φάληρο σε βολικό σημείο για μετάβαση από Πειραιά, και Ηπειρωτική Ελλάδα προς Metropolitan expo.
Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.nestoriohotel.gr/el_GR/home.html
https://www.facebook.com/pages/Nestorion-Hotel/233688549984945
Για πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +302109420820, +302109425010 info@nestoriohotel.gr, sales@nestoriohotel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου