Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η κεραμίστρια Γεωργία Τσεκούρα σας περιμένει στο ξενοδοχείο Hermes να σας ξεναγήσει σε ένα καταπληκτικό κεραμικό κόσμο! 27/3-4/4/2015

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην ομαδική μας έκθεση η οποία θα γίνει στο ξενοδοχείο HERMES στην Πλάκα από τις 27 Μαρτίου.
Είμαστε 15 κεραμίστες προερχόμενοι από ποικίλους ορίζοντες και παρουσιάζουμε αντικείμενα με διαφορετικούς προορισμούς: χρηστικά, διακοσμητικά και, βέβαια, γλυπτά.
Για τα έργα μας χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών: κόκκινο πηλό, φαγιάνς, πηλό υψηλής θερμοκρασίας, μαύρο πηλό, πορσελάνη... και θα βρείτε φυσικά διάφορα στυλ αφού πολλοί δρόμοι οδηγούν στην κεραμική! Ποιος ξέρει, ίσως μία μέρα και ο δικός σας δρόμος να σας οδηγήσει σ' αυτή!
Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τη Μαριέλλα Ρίζου [κόσμημα] και την NOEL by epsilon [handmade in Greece].








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου