Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Απολαύστε διεθνή κουζίνα, προσεγμένα πιάτα σε λογικές τιμές στο Astra bar restaurant του Park Radisson Hotel στην Αθήνα από τον εξαιρετικό sushi chef Eric de Leon!

Το St' Astra bar-restaurant σας περιμένει να απολαύσετε μοντέρνα διεθνή κουζίνα και μοναδικά sushi selections στο κέντρο της πόλης!
Δείτε τα Special Menu
Στην ανανεωμένη κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου St' Astra, σας περιμένουν εμπνευσμένα μοναδικά πιάτα μοντέρνας διεθνούς κουζίνας με ποιοτικές πρώτες ύλες και υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρικής.
Εσείς απολάυστε τη θέα της φωτισμένης πόλης, με την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό σε πρώτο πλάνο και χαλαρώστε με cocktails απ' όλο τον κόσμο. Η εμπειρία συμπληρώνεται από ethnic-funky jazz μουσική, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα σε σκηνικό lounge.
Και για τους λάτρεις του sushi, το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης συνεχίζει και φέτος με κλασικά αλλά και ιδιαίτερα sushi selections - πάντα σε λογικές τιμές - από τον Sushi Chef Eric De Leon


Ιδανική επιλογή για :
  • Prive parties
  • Γενέθλια
  • After office cocktails
  • Χριστουγεννιάτικα πάρτι / κοπή πίτας
  • Business lunches / Dinners
  • Εταιρικές εκδηλώσεις
  • Μια βραδινή έξοδο στην πόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου