Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Radisson Blu Park Hotel summer news, μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής, Χάρης Λάμπερτ, συνδυασμένη με εξαιρετική γαστρονομία στο πάντα φιλότεχνο Park-Radisson, 15 Ιουνίου - 31 Ιουλίου 2017

Radisson Blu Park Hotel summer news. Go Summer, Go Blu! St’Astra Blue Pool & BBQ Restaurant summer opening . Και αυτό το καλοκαίρι μια όαση δροσιάς στο κέντρο της Αθήνας σάς περιμένει  στο St’Astra Blue rooftop pool restaurant... Το πρωί η πισίνα στο rooftop του ξενοδοχείου σάς καλεί για πανοραμικές βουτιές με θέα το πράσινο του πάρκου, ενώ το βράδυ το εστιατόριο με την 360ο θέα της πόλης είναι πραγματική αποκάλυψη! Την κουζίνα επιμελείται ο ”φιλοσοφημένος” chef Κώστας Τσίγκας κι επιλέγει ένα comfort health centered menu με έμφαση στα superfoods και τα λαχανικά, καθώς και πιάτα με μεσογειακές επιρροές. Φυσικά δε λείπουν το κρέας ή ψάρι, αφού κεντρικό στοιχείο του χώρου είναι τo live BBQ.  Στο upper deck, το υψηλότερο σημείο του roof, το open bar προσφέρει δροσιστικά cocktails υπό τους ήχους lounge & latin jazz, ενώ η θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και της φωτισμένης πόλης απογειώνουν τις αισθήσεις σας.
Ενώ απολαμβάνετε το δείπνο σας, χρησιμοποιείστε το συνθηματικό “GO SUMMER, GO BLU” και θα σας προσφέρουμε δωρεάν ένα μπουκάλι κρασί ή τα γλυκά! Έκθεση ζωγραφικής του Χάρη Λάμπερτ με τίτλο ”Put on your dancing shoes”. Διάρκεια έκθεσης από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2017.  Στα πλαίσια του αφιερώματος «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ» το Radisson Blu Park Hotel εκθέτει στους χώρους του έργα του πρωτοπόρου εικαστικού Χάρη Λάμπερτ, ο οποίος αποτελεί κυρίαρχη μορφή του κινήματος της Pop Art στην Ελλάδα.  Για 5η συνεχή χρονιά το Radisson Blu Park Hotel συνδέει τον τουρισμό με τον πολιτισμό, προβάλλοντας τα έργα σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών κι εκτός από μοντέρνο χώρο φιλοξενίας, έχει καθιερωθεί ως art hotel, ενώ ανανεώνει τα έργα του με την εκάστοτε έκθεση και την εναλλαγή των καλλιτεχνών. Club Carlson Loyalty Card Κερδίστε πόντους και προνόμια.   Με τη διαμονή σας στο Radisson Blu Park Hotel, χρησιμοποιώντας στην κράτησή σας το συνθηματικό “GO SUMMER, GO BLU”, γίνετε μέλος του “Club Carlson” και κερδίστε 10.000 Gold Points για να χαρείτε ειδικά προνόμια για τη διαμονή σας σε πάνω από 1.000 ξενοδοχεία στον κόσμο.
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου