Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Λίγα λόγια διαδυκτιακά...

Λίγα λόγια για το Novus City Hotel 4*
Το Novus City Hotel βρίσκεται σε θαυμάσια τοποθεσία στη μοντέρνα συνοικία του Μεταξουργείου. Προσφέρει ηχομονωμένα δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθώς και πισίνα και μπαρ στον τελευταίο όροφο, με εξαιρετική θέα στην πόλη. Το νεοσύστατο Hotel Novus City, 4 αστέρων, διαθέτει κομψά δωμάτια εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική LCD τηλεόραση 22 ιντσών, δωρεάν Wi-Fi και επιφάνεια εργασίας. Παρέχεται 18ωρη υπηρεσία δωματίου και τα μπάνια περιλαμβάνουν πολυτελείς ανέσεις. Το Atrium Bar & Lounge, καθώς και το Views Rooftop Bar, Pool and Terrace σερβίρουν μεγάλη ποικιλία από σνακ, σαλάτες και επιδόρπια, σπέσιαλ καφέδες, ποτά και αναψυκτικά.
Το Novus Hotel διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία θυρωρού. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, καθώς και το δωρεάν Wi-Fi που παρέχεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Το Novus City Hotel, που εξυπηρετείται από το μετρό της Αθήνας, καθώς και από πολλαπλές συνδέσεις λεωφορείων, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα κύρια αξιοθέατα της Αθήνας. Παροχές ξενοδοχείου Γενικά : Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Οικογενειακά δωμάτια, Ανελκυστήρας, Χρηματοκιβώτιο, Ηχομονωμένα δωμάτια, Θέρμανση, Design Ξενοδοχείο, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός. Δραστηριότητες : Εξωτερική πισίνα. Υπηρεσίες : Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσίες συναλλάγματος, Φαξ/Φωτοτυπικό. Internet : Δωρεάν ! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δε χρεώνεται. Χώρος στάθμευσης : Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση. Check in : 14:00 - 00:00 Check out : 07:00 - 12:00. Παιδιά κι επιπλέον κρεβάτια : Δωρεάν! Όλα τα παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση σε βρεφικές κούνιες. 1 παιδί κάτω των 12 ετών χρεώνεται EUR ανά νύχτα και ανά άτομο για 1 επιπλέον κρεβάτι. 1 μεγαλύτερο παιδί ή ενήλικας χρεώνεται ανά νύχτα και ανά άτομο για 1 επιπλέον κρεβάτι. Η μέγιστη χωρητικότητα επιπλέον κρεβατιών σε ένα δωμάτιο είναι 1. Η μέγιστη χωρητικότητα βρεφικών κρεβατιών σε ένα δωμάτιο είναι 1 . Κάθε επιπλέον κρεβάτι πρέπει να ζητηθεί και να γίνει επιβεβαίωση από το ξενοδοχείο. Οι επιπρόσθετες παροχές δεν υπολογίζονται αυτόματα στο τελικό ποσό και πρέπει να πληρωθούν ξεχωριστά στο ξενοδοχείο. Κατοικίδια : Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται. Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες : American Express, Visa, Euro/Mastercard, Carte Bleue, Diners, Maestro. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προ-εγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου