Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Γνωριμία με το περίκεντρο...

Το Εθνικό μιά βροχερή μέρα
Πολλούς σήμερα απασχολεί το ζήτημα του Κέντρου της Αθήνας... Το Novus City Hotel 4* βρίσκεται στα δυτικά σύνορα του δακτυλίου, στην είσοδο της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από την Ομόνοια τον «ομφαλό» της Αθήνας από όπου διέρχονται και πολλοί δυστυχισμένοι από άλλες χώρες του κόσμου. Πολύ κοντά βρίσκεται η εικαστική πλατεία Καραϊσκάκη με το μνημείο των πεσόντων Αεροπόρων, και ένα άλλο έργο της εξέχουσας γλύπτριας Σιμώσι καθώς και το ανακαινισμένο Εθνικό Θέατρο επί της Αγίου Κωνσταντίνου με τις εξαιρετικές του παραστάσεις. Στη πλατεία κάνει στάση και το όμορφο διώροφο ανοιχτόσκεπο τουριστολεωφορείο της Αθήνας !H Ομόνοια με την πλατεία Καραϊσκάκη ενώνονται πλέον με την πλατυπεζόδρομη Αγίου Κωνσταντίνου που χαίρεσαι να την περπατάς και μοιάζει με Boulevard!
Από μακριά διακρίνεται και ο Λυκαβηττός που αμέσως το μυαλό του ενημερωμένου επισκέπτη πάει στον Άγιο Γιώργη το άσμα που τραγούδαγε ο Γούναρης ! Το ζήτημα της ασφάλειας είναι όντως σοβαρό στη χώρα μας γενικότερα και εν μέρει στη περιοχή του NOVUS CITY HOTEL 4* λύνεται με αυξημένη επαγρύπνηση αλλά και χρησιμοποιώντας ασφαλή μέσα μετακίνησης και ώρες μη αιχμής. Το μετρό είναι 2 λεπτά από την είσοδο του ξενοδοχείου και προσφέρει ταχύτητα και ασφάλεια. Το ξενοδοχείο φυλάσσεται όλο το 24ωρο με security στην είσοδο. Η είσοδος έξοδος του ασφαλούς τετραόροφου υπόγειου parking για τους διαμένοντες βρίσκεται ναι μέσα στο Lobby του ξενοδοχείου ! Ένας μοντέρνος ανελκυστήρας εξυπηρετεί ακατάπαυστα τους οδηγούς από και προς το ασφαλές αυτοκίνητο τους ! Γίνονται προσπάθειες αναβάθμισης της περιοχής και πολλά οι κάτοικοι περιμένουν από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου