Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Iliothea : Ο ξενώνας σας στο Ναύπλιο ! με ήλιο και θέα ! Διεύθυνση : Άρια, Πόλη : Ναύπλιο Τηλ: 27520-24008 Κινητά: 6932383622 email: info@iliothea.gr

Διεύθυνση : Άρια Πόλη : Ναύπλιο Τηλ: 27520-24008 Κινητά: 6932383622 email: info@iliothea.gr Με τα λόγια της αρχόντισσας "Ηλιοθέας" : "Καλώς ορίσατε στον ξενώνα Ηλιοθέα, στο υπέροχο και γραφικό Ναύπλιο. Δημιουργήσαμε με μεράκι και στυλ για σας τον ξενώνα Ηλιοθέα, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, για να σας προσφέρουμε χώρους άνετους με ζεστή ατμόσφαιρα και ύφος μοντέρνας αισθητικής κατάλληλους για ανάπαυση, ηρεμία και ξεχωριστές διακοπές.

Η Ηλιοθέα διακρίνεται για την προσιτή της πολυτέλεια, την αρμονία των χρωμάτων και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Η όμορφη διακόσμηση των δωματίων σε συνδυασμό με την φανταστική θέα και ησυχία καθιστούν την Ηλιοθέα κορυφαία επιλογή για όλους τους επισκέπτες του Ναυπλίου και της Αργολίδας γενικότερα. Οι ζεστοί χρωματισμοί καθώς και η προσεγμένη και καλόγουστη επίπλωση όλων των χώρων δημιουργούν οικεία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για τις διακοπές σας"

Προσεχώς τα δικά μας λόγια... Περιττό να προσθέσουμε ότι τον ξενώνα τον γνωρίζομε από πρώτο χέρι, τους ανθρώπους του τους εγγυώμεθα 1000%, το Ναύπλιο το υπεραγαπάμε και την Άρια την λατρεύουμε ! Τα χρώματα του φθινοπώρου είναι υπέροχα στην περιοχή, το τοπίο ιστορικά μαγευτικό και η φιλοξενία άκρως παραδοσιακή και οικογενειακή.

Τιμές από τηλεφώνου προσαρμοσμένες στις οικονομικές συνθήκες και στο αμοιβαίο όφελος οικοδεσπότη - πελάτη. Απευθυνθείτε από το NovusIdea στην κυρία Μιμή ή Αγγελική Τάμπαση τηλέφωνα: Διεύθυνση : Άρια, Πόλη : Ναύπλιο Τηλ: 27520-24008 Κινητά: 6932383622 email: info@iliothea.gr
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου