Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στη Γλυφάδα ένα είναι το palace : Congo Palace 4*

Tο ξενοδοχείο Congo Palace βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους στον τομέα του τουρισμού, ξεκινώντας την λαμπρή του ιστορία στην Γλυφάδα το 1967 συνδυάζει την φινέτσα του κλασσικού με τις μοντέρνες τάσεις και την σύγχρονη τεχνολογία προσφέροντας στους πελάτες του μια αξέχαστη διαμονή. Βασιλείς, σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα, εξέχουσες προσωπικότητες των τεχνών αλλά και διεθνούς φήμης αθλητές έχουν φιλοξενηθεί στην μακρόχρονη ιστορία του στους πολυτελείς και φιλόξενους χώρους του. For special service and help, contact please Mr Panoussopoulos Giorgos Manager, Address: 75 Poseidonos Avenue, 16674 Glyfada - Greece Tel: 210 89 46 711 Fax: 210 89 46 719 email: sales@congopalace.gr  website: http://www.congopalace.gr reference Mr Roumeliotis Christos, Hotel Booking Box, tel. +30 6973 021 194, e-mail: novus.sales@gmail.com
Στις μέρες μας αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για διακοπές και χαλάρωση μακριά από το θόρυβο του κέντρου της Αθήνας αλλά και χάρη στο πλήρες συγκοινωνιακό δίκτυο πολύ κοντά στα ιστορικά μνημεία και τους εμπορικούς της δρόμους. Στο τέλος μίας κουραστικής ημέρας το φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον θα σας ξεκουράσει και θα σας μεταφέρει την μαγεία ενός ειδυλλιακού τοπίου. Βρίσκεται στην καρδιά της κοσμοπολίτικης παραλιακής γειτονιάς της Γλυφάδας, μόνο 15 χλμ. από το κέντρο των Αθηνών και 19 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο (Ελ. Βενιζέλος). Το ξενοδοχείο αγναντεύει τον Σαρωνικό Κόλπο και απέχει 100 μόνο μέτρα από την παραλία. Στο τέλος μιας πιεστικής ημέρας μπορείτε να απολαύσετε και να χαλαρώσετε με τις σύγχρονες ανέσεις και το οικογενειακό περιβάλλον με θέα το πανοραμικό ηλιοβασίλεμα που σας προσφέρει ένα Ξενοδοχείο Πρώτης Κατηγορίας. Το προσφάτως αναδιαμορφωμένο δίκτυο των αστικών συγκοινωνιών διευκολύνει την μεταφορά στο Κλεινόν Άστυ. Απολαύστε μια διαδρομή με το πιο οικολογικό μέσο - το τράμ - κατά μήκος της Νότιας Ακτής της Αττικής. Ο σταθμός του τραμ απέχει μόλις 100 μέτρα από το ξενοδοχείο. Άλλα είδη συγκοινωνίας: Λεωφορεία/ υπάρχουν συνεχείς διαδρομές προς το κέντρο των Αθηνών, το κεντρικό λιμάνι που είναι ο Πειραιάς και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Η στάση βρίσκεται κοντά στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου