Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Réveillon 26/12 + 31/12/2010

Τα κριτσινάκια ντυμένα !
Εγκαίνια λοιπόν στις 26/12 ώρα 21.00 ! Τη πρώτη του Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πλούσιο μπουφέ και γιορτινή μουσική κάλυψη θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Novus! Η αίθουσα των εκδηλώσεων θα φορέσει τα καλά της και θα πλημμυρίσει από τις νοστιμιές της Έλλης και του Στέλιου που όπως μας είπαν μας επιφυλάσσουν αρχιμαγειρικές εκπλήξεις ! Μπουφεδάρα λοιπόν με finger food και snack ! Ξεκινάμε: Λαχταριστά τοματίνια θα συνοδεύουν την κυρία Μοτσαρέλα. Τα μίνι Σουβλάκια του Κυρίου Φιλέτου Κοτόπουλου θα θυμίζουν πουλάκια στα βέλη της Άρτεμης! Τα Μπιφτεκάκια θα είναι μοσχαρίσια, χαριτωμένα και σουσαμιένια (όπως λέμε ασημένια). Όχι έκπληξη αλλά ωραία παρουσία θα κάνουν τα ανοιξιάτικα ρόλς (Spring Rolls) και η κυρία Γλυκόξυνη Σάλτσα επάξια θα τα συνοδεύει.
Οι κυρίες Κρέπες θα πάρουν από το χέρι τους αδελφούς Ζαμπόν & Τυρί και θάρθουν στο πάρτυ. Η Κυρία Γαλοπούλα θα τρυπώσει ΝΑΙ σε μία μπόμπα μαζί με τους κυρίους Ροκφόρ και Τόνο για να εξασφαλίσει θέση. Ο Κύριος Σολωμός θα στρογγυλοκαθίσει καπνιστός καπνιστός στα καναπεδάκια του οικοδεσπότη ! Δεν είμαστε καλά! Τα κριτσίνια θα ντυθούν, για να νιώσουν καλύτερα, στολή Πάρμας (Προσούτο). Παρέλαση θα κάνουν οι μίνι κίς λοραίν (Quiche Lorraine) Μία τεράστια κεφαλή Παρμεζάνας θα κάνει την εμφάνισή της μη φοβηθείτε! Βαρκούλες από ντιπάκια θα σας μεταφέρουν προσωρινά σε εξωτικά τοπία. Φρουτάκια (όχι τα παιχνίδια!) και γλυκουλάκια δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις ματιές σας τους σιέλους σας, και τα γαστρικά σας υγρά. Καλή διασκέδαση! Α ναι! και όλα αυτά με μόνο σαράντα ευρώ και ένα σούπερ οίνο της επιλογής του οργανωτή για όσους κάνουν κράτηση από αυτό το blog!
Πληροφορίες για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς παρακαλώ απευθυνθείτε στην Υποδοχή του Novus τηλ. +30 211 10 53 000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου