Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Corporate, δωμάτια, ανακαλύψτε μας!

Kρατήσεις Δωματίων : Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη κράτηση του δωματίου που επιθυμείτε με πολλούς τρόπους. Συμβουλευτείτε το https://novus.reserve-online.net/index.cfm για να δείτε τιμές και τις τρέχουσες προσφορές. Κάντε τους υπολογισμούς για τις προγραμματισμένες διανυκτερεύσεις σας.  Ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τους ειδικούς υπαλλήλους της Υποδοχής στο τηλ. +30 211 10 53000 για την ορθότητα των υπολογισμών σας. Book on Line! or Βοοκ by Telephone or Fax or e-mail ! Ειδικά για τους corporate επισκέπτες αυτού του site λειτουργεί ανοιχτή γραμμή από 0.800 έως 20.00 καθημερινώς στο τηλ. +30 6973 021 194 ή +30 211 10 53000 για πληροφόρηση επί των ειδικών προσφορών "CorpoRates Yπεράνω Yποψίας" (CYY) ή προσφορές "BEST PRICE".
Ζητήστε να τις λάβετε με e-mail ή fax. Προκειμένου για μια σοβαρή συνεργασία ο παράγοντας συχνότητα και ποσότητα διανυκτερεύσεων παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Κίνητρα και PLUS δίδονται κατά καιρούς με βάσει τα ανωτέρω και δημοσιεύονται μόνο εδώ : http://novusidea.blogspot.com
Ειδικές συμφωνίες είναι δυνατόν να συναφθούν με εταιρείες, θεσμούς, φορείς, οργανώσεις, στελέχη επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τα avantage του ξενοδοχείου αυτού εκ των οποίων τα βασικότερα είναι : Rates include full American buffet breakfast, all relevant taxes, free daily indoor parking, free Wi-Fi Internet access and free upgrading to next room category (subject to availability).
Κατά καιρούς γίνονται προωθητικές ενέργειες προσφορών σε μίγματα πελατείας "One to One" με e-mail ή fax.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου