Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Golden Coast 2011 again with you

Το Golden Coast βρίσκεται στις βόρειες μαγευτικές ακτές της Αττικής κοντά στον ιστορικό Μαραθώνα και αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους ανθρώπους της πόλης να βρεθούν γρήγορα σε ένα άρτια οργανωμένο ξενοδοχειακό χώρο με άμεση πρόσβαση στην θάλασσα, να ξεκουραστούν και να περάσουν ευχάριστα όσο θέλουν. Τόσο η δυναμικότητα του ξενοδοχείου (541 δωμάτια, η έκτασή του 36 περίπου στρέμματα) όσο και οι παροχές του, οι εγκαταστάσεις του και γενικά η φιλοσοφία του αποτελούν εγγύηση για το ευ ζην των πελατών.


 To Golden Coast φέτος (2011) θα λειτουργήσει κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο για πελάτες με breakfast (μπουφέ American style) και HB (Diner σε πλούσιο μπουφέ). Το Lunch οι πελάτες θα μπορούν να το απολαύσουν σε μία από τις ταβέρνες του ξενοδοχείου. Κάθε άλλη μορφή, τρόπος εξυπηρέτησης, ιδιαίτερες παροχές, προϊόντα και υπηρεσίες είναι αντικείμενο ειδικών συμφωνιών. Προβλέπεται η λειτουργία μέρους της μονάδος από το 2012 με χρονομίσθωση όπως και στο παρελθόν και ως «all inclusive» από το 2012 και μετά ή και φέτος up on demand! Η Γενική Διεύθυνση της Μονάδος με την ευέλικτη πολιτικής της είναι σε θέση να ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική πελατεία ύστερα από συνεννόηση και να ανταποκριθεί οργανωτικά και τιμολογιακά σε οργανωμένα groups πελατών από όπου και αν προέρχονται. Please contact Novus Team tel. +30 211 10 53000 or e-mail: novus.sales@gmail.co
(OPEN from JULY 6th up to SEPTEMBER 30th 2011 - BOOK here : novus.sales@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου