Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Καλό μήνα το καλοκαιράκι γνέφει Μελίσσι

To Hotel Lido 3* βρίσκεται 5 χιλιόμετρα πριν από το ωραίο Ξυλόκαστρο Κορινθίας στο Μελίσσι. Τα 30 άνετα δωμάτια ανήκουν στην οικογένεια Λιακοπούλου εδώ και 30 χρόνια. Το ξενοδοχείο έχει ως παραλία και ντεκόρ το ωραίο βότσαλο και το μπλε του κορινθιακού σε όλες του τις αποχρώσεις. Τόσο η οικογένεια όσο και το προσωπικό του μιλούν πολλές ξένες γλώσσες και η επικοινωνία με τους επισκέπτες, είναι άμεση και φιλική. Οι γλώσσες που ομιλούνται: Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Ρουμάνικα και φυσικά ελληνικά. Παρέχονται πολλές υπηρεσίες οι οποίες ελέγχονται καθημερινά.



Το πρωινό του είναι το continental και είναι προαιρετικό και άνευ χρονικών περιθωρίων. Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου. Φαγητό όλη μέρα μέχρι αργά το βράδυ. Οι τιμές του είναι προσιτές και λόγω της οικονομικής συγκυρίας παγωμένες εδώ και τρία χρόνια. Παράλληλα και τακτικά δίδονται προσφορές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου