Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Negroponte Resort Eretria 5*

Ερέρτια Σπύρου Βασιλείου
Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του novusidea.blogspot.com. Ξεναγηθείτε στο site του Negroponte Resort Eretria5*. Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για οικογένειες.  Χειμερινή περίοδο είναι ιδανικό για σύντομες αποδράσεις και γιορτές στην Ερέτρια. Είναι πολύ οργανωμένο για εταιρείες και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις εκδηλώσεις σας άνετα όλο το χρόνο. Μελετήστε προσεχτικά τις παροχές 5 αστέρων. Διαθέτει εξαιρετική κουζίνα. Οι χώροι και οι υπηρεσίες του σέβονται και δίνουν αξία στα χρήματα των πελατών. Στην ιδία εταιρία ανήκει και το :  MIRA MARE HOTEL ERETRIA 4* http://www.miramare-eretria.gr  Και οι δύο (2) μονάδες είναι συνολικής δυναμικότητας 180 περίπου δωματίων.  Στα ανωτέρω ξενοδοχεία μπορούν να αναπτυχθούν πολλές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες με ή χωρίς τη συνεργασία σας.
Για κάθε διευκόλυνση, δωρεάν επισκέψεις γνωριμίας, κρατήσεις on request, ειδικά προγράμματα διαμονής και ξεναγήσεων, ειδικές προσφορές, royalties, allotment, συμβόλαια, συνέδρια, εκδηλώσεις, συνεστιάσεις, εκδρομές σχολείων και συλλόγων, θεματικές διαμονές, ορειβατικό περπάτημα, πολιτιστικές ξεναγήσεις, επιχειρηματικές διαμονές, μεταβάσεις με ταξί, πούλμαν, διαμονές με πολυμελή οικογένεια, γαστρονομικές αποδράσεις, διαμονές με μουσικές εκδηλώσεις, διαμονές με personal care, team care, child care, children's animation, διαμονές με θρησκευτικό περιεχόμενο, διαμονές με δωρο-βιβλίο και πλείστες άλλες καινοτομίες, απευθυνθείτε πρώτα:
Christos ROUMELIOTIS / Sales and Tourism Services... / Mob. +30 6973 021 194
e-mail: novus.sales@gmail.com
http://novusidea.blogspot.com
http://roumeliotis.blogspot.com
Ρίχτε και 2 ματιές (++) εδώ: http://negropontedream.blogspot.com
Ρίχτε και 2 ματιές (++) εδώ: http://ekdromi-diamoni.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου