Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Novus City Hotel 4* Αθήνα Κέντρο Μεταξουργείο

Novus City Hotel 4* Athens
Το Novus City Hotel, ένα ολοκαίνουργο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην καρδιά της Αθήνας, σας υποδέχεται με φρέσκια αισθητική ματιά, μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Η ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ – ανάλαφρα, πολύχρωμα, μοντέρνα δωμάτια και κοινόχρηστοι χώροι με σύγχρονη, μινιμαλιστική αισθητική. Η ΠΟΛΗ – η προνομιακή μας τοποθεσία στην καρδιά της Αθήνας προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πολλά αξιοθέατα ιστορικού, ψυχαγωγικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Η ΕΠΑΦΗ – στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες του μοντέρνου ταξιδιώτη, με επαγγελματισμό, υποδειγματική φιλοξενία και ξεχωριστό στυλ.Μόνιμη προσφορά του ξενοδοχείου δείτε εδώ:
Μείνετε 4 νύχτες και πληρώστε μόνο 3!:
Από 1 Οκτωβρίου 2011 - 31 Μαρτίου 2012, σας προσφέρουμε την δυνατότητα μιας δωρεάν νύχτας με κάθε κράτηση 4 διανυκτερεύσεων. Δηλαδή μείνετε 4 νύχτες = πληρώστε 3!
Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνονται:
- Πλούσιο Αμερικάνικο πρωινό τύπου μπουφέ
- Όλοι οι νόμιμοι φόροι
- Δωρεάν WiFi internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου
- Δωρεάν ημερήσια στάθμευση / πάρκινγκ στο υπόγειο γκαράζ μας
- Δυνατότητα αναχώρησης μέχρι τις 4 μμ χωρίς επιπλέον χρέωσης, βάση διαθεσιμότητας
Και επιπλέον, αναβάθμιση χωρίς χρέωση στην επόμενη κατηγορία δωματίου, βάσει διαθεσιμότητας.
Κάντε την κράτησή σας ΤΩΡΑ!

image
Μείνετε 3 νύχτες και πληρώστε μόνο 2!
image
Μείνετε 4 νύχτες και πληρώστε μόνο 3!
(Κείμενα και υλικά από το official site του ξενοδοχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου