Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Welcome to Anemolia Resort Arahova

Arahova
Πληροφορίες
 Στο πιο όμορφο σημείο της κοσμοπολίτικης Αράχοβας, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το ξενοδοχείο ΑΝΕΜΟΛΙΑ αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπόρ. 'Ενα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου ANEMOΛIA στην Αράχoβα είναι ο συνδυασμός απλότητας και πολυτέλειας, παραδοσιακής και μοντέρνας άνεσης, ηρεμίας και διασκέδασης, ή ακόμα σκι και κολύμπι μαζί.
Παροχές
77 δωμάτια (63 standard, 14 σουίτες με τζάκι) 16 executive δωμάτια 10 executive σουίτες με τζάκι  Εστιατόριο με εκλεκτή παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα Πρωινό σε μπουφέ   2 σαλόνια με τζάκι μπαρ εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υπέροχη θέα γυμναστήριο σάουνα Room Service  3 πλήρως εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες με φυσικό φωτισμό Χώρος στάθμευσης για 180 αυτοκίνητα Τακτικά δρομολόγια από και προς το κέντρο της Αράχοβας με το πουλμανάκι του ξενοδοχείου (τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα)

Δραστηριότητες
Το Anemolia είναι το ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στα βουνά, χειμώνα ή καλοκαίρι, για ski, πεζοπορία, ποδήλατο βουνού και άλλες δραστηριότητες.
Η θέση του ξενοδοχείου, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, δίνει μία θαυμάσια ευκαιρία στον ταξιδιώτη για εξοικείωση με την πολιτιστική κληρονομιά μας.
Στην κοσμοπολίτικη, αλλά και παραδοσιακή Αράχοβα, η διασκέδαση, τα ψώνια και το καλό ελληνικό φαγητό είναι μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Η θερμαινόμενη πισίνα του Anemolia, με εκπληκτική θέα την κοιλάδα των Δελφών, χαρίζει στους επισκέπτες μας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Ενώ για αυτούς που δεν θέλουν να αποχωριστούν την καθημερινή τους άσκηση ένα μικρό, αλλά σύγχρονο και εξοπλισμένο γυμναστήριο και σάουνα είναι διαθέσιμα.
Εστιατόρια και μπαρ
Ξεκινήστε την μέρα σας με το απολαυστικό μπουφέ πρωινό του Anemolia (περιλαμβάνετε στην τιμή δωματίου). Μια ποικιλία από παραδοσιακά προϊόντα, ζεστά και κρύα εδέσματα, σας περιμένουν από τις 7.30 έως τις 10.30 στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του εστιατορίου μας. Το απόγευμα, μετά τις εξορμήσεις και τις περιπέτειες σας, απολαύστε την ζεστασιά του τζακιού με θέα την κοιλάδα των Δελφώv, και χαρείτε με την παρέα σας ένα ζεστό ρόφημα με σπιτικό γλυκό ή ένα ποτό με γευστικό σνακ.
Το καλό ελληνικό φαγητό για το οποίο είναι γνωστή η περιοχή, αποτελεί παράδοση στο εστιατόριο μας, ενώ μπορείτε να απολαύσετε κρύα και ζεστά σνακ, σούπες, ποτά, ροφήματα και γλυκά στην απομόνωση του δωματίου σας.
Συνέδρια
> Συνεδριακό Κέντρο Πολλαπλών χρήσεων συνδεόμενο με το ξενοδοχείο.
> Ανεξάρτητες αίθουσες από 36μ2 έως 160μ2 οι οποίες επικοινωνούν μεταξύ τους κατάλληλες για κάθε είδους εκδηλώσεις.
> 1 αίθουσα 320 μ2 με 4 καμπίνες μετάφρασης
> Χωρητικότητες αιθουσών από 10 έως 360 άτομα.
> Σύγχρονος τεχνικός & οπτικοακουστικός εξοπλισμός.
> Μόλις 1.5 χιλ. από την Αράχοβα.
> 2.5 ώρες από Αθήνα
> Συνέδρια σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα.
> Υπέροχη θέα
> Συνέδρια σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Αράχοβας.
> Μενού με πολλές επιλογές και τοπικές γεύσεις.
    Εκδηλώσεις
    Το τμήμα εκδηλώσεων μας αναλαμβάνει να σας διοργανώσει τον γάμο σας, την βάφτιση του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση σας που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε μια σημαντική στιγμή της ζωή σας. Οι άνετοι χώροι και αίθουσες του ξενοδοχείου Ανεμόλια είναι στην διάθεση σας για τις πιο σημαντικές στιγμές τις ζωής σας.  Έχουμε την δυνατότητα να σας καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες από εκλεκτά μενού με τοπικές αλλά και διεθνές γεύσεις, διακόσμηση τραπεζιών, ζωντανή μουσική αλλά και DJ - τα όνειρα σας θα τα κάνουμε πραγματικότητα. Eιδικές πληροφορίες και πακέτα για μεμονωμένους, συλλόγους, επιχειρήσεις, στελέχη επιχειρήσεων για την περίοδο 2012 καθώς και προσφορές για συνέδρια παίρνοντας υπ’ όψιν κάθε ιδιαιτερότητα σας. παρακαλώ τηλεφωνήστε στο mob.+30 6973 021 194 / Christos ROUMELIOTIS / Sales and Tourism Services... / ή στείλτε e-mail: novus.sales@gmail.com
     Στοιχεία ξενοδοχείου 
    > Τηλέφωνο : (+30) 22670 31640
    > Fax : (+30) 22670 31642
    > email: info@anemolia.gr
    Πηγή όλων των πληροφοριών της ενότητας: http://www.anemolia.gr εως ότου γίνει inspection και αντληθούν και γραφτούν πρωτογενή στοιχεία και φωτογραφίες για την αφήγηση. (λόγω αρχής)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου