Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Dolphin Hotel 4* Κάλαμος 'Αγιοι Απόστολοι Αττικής

Dolphin Hotel Agioi Apostoloi Attiki
To Dolphin Hotel βρίσκεται στη περιοχή το Κάλαμου στο Ψαροχώροι Αγιοι Απόστολοι. Οι Άγιοι Απόστολοι βρίσκονται στα περίχωρα της Αθήνας, 45 χλμ από το κέντρο της πόλης 58 χλμ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 18 χλμ από την Εθνική Οδό που οδηγεί από την Αθήνα στην βόρεια Ελλάδα και κοντά στην Αττική οδό που οδηγεί στην Πελοπόννησο. Μνημεία και αξιοθέατα: Κάλαμος!!! Μία περιοχή λίγο έξω απότην Αθήνα που έχει διατηρήσει την φυσική ομορφιά.  Από τη μία το ιστορικό Αμφιάρειο, το περίφημο ιερομαντείο και ιεροθεραπευτήριο, εφάμιλλο των μαντείων της Δωδώνης και των Δελφών, γοητεύει με τους βωμούς και το αρχαίο θέατρο, και απο τη άλλη τα περίφημα μοναστήρια της μεταμορφώσεως της Σωτήρος και του Συμεών. Κανείς δεν αντιστέκεται σε μία επίσκεψη στο ναό του Αγίου Νικολάου με την περίεργη αρχιτεκτονική του και τις τοιχογραφίες του, ναός που αποτελεί ένα απο τα πιο σημαντικά μνημεία της Αττικής. Το χωριό που βρίσκεται στις παρυφές του βουνού με το καταπράσινο δάσος, αποτελεί πόλο έλξης για τον επισκέπτη.

Κατηφορίζοντας, η πανοραμική θέα καθηλώνει οδεύοντας προς την παραλία του Καλάμου στους Αγίους Αποστόλους. Οι Αγιοι Απόστολοι είναι ένα τουριστικό θέρετρο απαράμιλλου κάλλους. Το γραφικό λιμανάκι, το πάρκο δίπλα, οι πεντακάθαρες θάλασσες (ελεγμένες από τον Ε.Ο.Τ), ο πεζόδρομος και τα μαγαζάκια κατά μήκος του δρόμου ολοκληρώνουν την εικόνα ενός ιδανικού τόπου για ξεκούραση και αξέχαστες διακοπές.
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν σνακς και ποτά στο μπαρ της πισίνας και στο κυρίως μπαρ.
Υπηρεσίες Ξενοδοχείου
  • Πισίνα
  • Μπαρ Πισίνας
  • Αίθουσα Τηλεόρασης
  • Μπαρ
  • A La Cart Εστιατόριο
  • Γυμναστήριο     - Συνεδριακό Κέντρο χωρητικότητας έως 250 άτομα
  • Ιδιωτικό Parking
  • Εξωτερικές εγκαταστάσεις στον κήπο, για εκδηλώσεις έως 350 άτομα
Δωμάτια
  • Κλιματισμός
  • Δορυφορική Τηλεόραση
  • Ψυγείο
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Μπανιέρα (στα Superior Δωμάτια)
Αποστάσεις
  • Πόλη Αθηνών: 45 χλμ
  • Αεροδρόμιο: 58 χλμ
  • Λιμάνι Πειραιά: 55 χλμ
  • Ωρωπός: 10 χλμ
Δωμάτια και σουίτες
Το Dolphin ανακαινίστηκε πλήρως το 2004 και παρέχει στους φιλοξενούμενους υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών οι οποίες καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.
Η παραλία με τα βότσαλα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 150 μέτρων. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα, το χωριό των Αγίων Αποστόλων και τον κόλπο της Εύβοιας. Το Dolphin hotel αποτελείται από 101 δωμάτια, 78 standard & 23 superior.
Όλα τα δωμάτια παρέχουν δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο και χρηματοκιβώτιο.
Περιοχή
Ο Κάλαμος αποτελεί μοναδική αφετηρία για πολλές σημαντικές κατευθύνσεις της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Eκτός από την εξαιρετικές φυσικές ομορφιές που συνδυάζονται από θάλασσα και βουνό και τις όμορφες ακτές του Ευβοικού κόλπου, οι επισκέπτες των Αγίων Αποστόλων θα βρουν πολλά εστιατόρια και ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και άλλες τοπικές συνταγές.
Clubs και μπαρ προσθέτουν ένα κοσμοπολίτικο χρώμα. Στην απέναντι πλευρά του χωριού βρίσκεται το νησί της Εύβοιας το οποίο μπορείς να επισκεφτείς με ferry boat από το λιμάνι του Ωρωπού (10 χλμ).
Επίσης, στον Κάλαμο θα βρείτε το Αμφιαράειον, να από τα αξιολογότερα ιεροθεραπευτήρια της αρχαίας Ελλάδας, όπως αυτό της Επιδαύρου και της Κω, καθώς και μερικά επιβλητικά βυζαντινά μοναστήρια.
Το Dolphin Hotel λειτουργεί όλο το χρόνο
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με το ξενοδοχείο μας και τη παραμονή σας στον Κάλαμο. Στο καταπράσινο κήπο, μπορούμε να οργανώσουμε το γαμήλιο πάρτι σας και όχι μόνο... μέχρι 350 άτομα και στο εσωτερικό εκδηλώσεις μέχρι 250 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου