Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Hotel Philoxenia σαν το σπίτι σας Παραλία Λευκαντί Εύβοια


http://www.hotelphiloxenia.eu / Σαν το σπίτι σας...
Αυτή είναι η φράση που αντιπροσωπεύει το Hotel Philoxenia. / Μέσα στο νεόκτιστο κτίριο με θέα βουνό και θάλασσα συνυπάρχουν εγγυημένως η ευγένεια, η καλοσύνη, η άνεση, η γαλήνη και η καθαριότητα.
Το Philoxenia αποτελεί ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν το ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον χωρίς να παραβλέπουν τις έντονες απολαύσεις όλες τις εποχές του χρόνου./ To Philoxenia θα το βρείτε στον κόλπο του Ευβοικού, στο ψαροχώρι Λευκαντί της Δ.Κ. Βασιλικού Χαλκίδος.

Είμαστε 8 χλμ από το κέντρο της Χαλκίδας και 12 χλμ απο την Ερέτρια. / Το συγκρότημα αποτελείται από πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα που περιλαμβάνουν ψυγείο, κουζίνα με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Οι προσφορές στις τιμές θα σας δελεάσουν. / Απο το Απρίλιο του 2012 λειτουργεί το εστιατόριο - γαστρονομία κάθε μέρα με ποικιλίες φαγητών Ελληνικής κουζίνας.
Hotel Philoxenia
Παραλία Λευκαντί Εύβοια.-
Κρίνων 3 - Χρυσανθέμων
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
2221053615
2221053825
2221053576
2221052765
Fax: 2221053169
Στις κρατήσεις σας παρακαλώ "από τον Χρήστο Ρουμελιώτη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου