Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Μοναδική εμπειρία.... στο ξενοδοχείο Mandi στο Διακόφτι.

 Το ξενοδοχείο Mandi Coroni, τοποθετημένο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με κρυστάλλινα νερά στην πανέμορφη παραλία του Διακόφτι, με φόντο τα βραχώδη όρη των Κυθήρων αποτελεί ένα άνετο και χαλαρωτικό καταφύγιο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του. Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου με το μαγευτικό και χαλαρωτικό περιβάλλον, καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση συμβάλλουν στην απόλυτη ικανοποίηση του επισκέπτη. Το ξενοδοχείο αποτελεί μοναδικό προορισμό για ζευγάρια, οικογένειες και για οποιονδήποτε ψάχνει ένα μικρό παράδεισο ανάμεσα σε ουρανό και γη, μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας.


Δωμάτια:

Η υπέροχη εγκατάσταση του ξενοδοχείου συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή επτανήσικη αρχιτεκτονική με το μοντέρνο και σύγρονο σχεδιασμό. Αποτελείται από 10 δωμάτια μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα.
Όλα τα παραπάνω περιβάλλονται από έναν υπέροχο κήπο που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη. Ακόμη, από τα μπαλκόνια και τις βεράντες μπορεί να απολαύσει κανείς απίστευτα ηλιοβασιλέματα.
Το ξενοδοχείο απέχει μερικά μόλις βήματα από την μαγευτική παραλία του Διακόφτι.

Παροχές :

Πλύσιμο ρούχων, καθημερινή καθαριότητα, otenet, internet, beach volley, πρωινό σε μπουφέ στην αμμουδιά, ξαπλώστρες στο χώρο του ξενοδοχείου, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο,καφέ-μπαρ.

Κήπος : 

Ο μεγάλος κήπος του ξενοδοχείου με φυτά σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, με φοινικόδεντρα και καθίσματα ανάμεσα στα λουλούδια, σας προσκαλεί σε έναν εξωτικό παράδεισο.
Με καθίσματα ανάμεσα στα δέντρα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους, το ποτό τους, να διαβάσουν ένα βιβλίο, να παίξουν ένα παιχνίδι ή ακόμη και να δουλέψουν με το laptop τους.

Παραλία :

Η παραλία του Διακόφτι είναι μία από τις ομορφότερες και μεγαλύτερες παραλίες των Κυθήρων. Τα κρυστάλλινα γαλανά και τυρκουάζ νερά της , η χρυσαφένια άμμος της σε συνδυασμό με την μοναδική και γαλήνια τοποθεία του θερέτρου διαβεβαιώνουν τον επισκέπτη ότι αποτελεί το σωστό προορισμό για ηλιοθεραπεία, κολύμπι και χαλάρωση.
Δίπλα στην παραλία είναι το υπέροχο Blue Bay Bar!

Σπήλαιο της Χουστής :

Το μικρό σπήλαιο της "Χουστής" βρίσκετε στην περιοχή Διακόφτι χωμένο μέσα στο έδαφος με εμβαδό 30x30. Πριν μερικά χρόνια μια επιστημονική ομάδα ανακάλυψε στην σπηλιά αρχαιολογικά ευρήματα και πολλά πέτρινα εργαλεία τα οποία χρονολογούνται γύρω στο 4000π.Χ. Επίσης κλασσικά, ρωμαϊκά και άλλα μαρτυρούν την πολυετή παρουσία και πολλαπλή χρήση του σπηλαίου. Η είσοδος είναι λαξευμένη στην πέτρα και οδηγεί μέσα στο σπήλαιο από την οροφή προς τα κάτω με διαδοχικά σκαλιά. Διάφορες κόγχες πάνω στην πέτρα μαρτυρούν ότι το σπήλαιο λειτουργούσε και ως ιερό. Μια ιστορία για αυτό το σπήλαιο μας λέει ότι όταν οι κάτοικοι του Διακόφτι έβλεπαν κάποιο καράβι να έρχεται προς το λιμάνι κρυβόντουσαν μέσα στο σπήλαιο για να προστατευτούν και τοποθετούσαν σκίνους πάνω στην είσοδο για να μην μπορέσουν να τους καταλάβουν.

Cafe bar :

Δίπλα στην παραλία είναι το υπέροχο Blue Bay Bar, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αναψυκτικά, ποτά, coctail και ελαφρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και του σούρουπου.Και το πιο σημαντικό, να έχουν την εμπειρία ενός από τα πιο μαγευτική Ανατολή του Ιονίου!

Τοποθεσία :

Το ξενοδοχείο Mandi Coroni απέχει μόλις 25χλμ από το κέντρο των Κυθήρων, τη Χώρα. Είναι τοποθετημένο στην πανέμορφη παραλία του Διακόφτη.
Μεταφορικές υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν αιτήματος στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, κατά την άφιξη ή αναχώρησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου