Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην όμορφη Σύρο! .... σε μια ονειρεμένη βίλλα με πλήρη θέα τη θάλασσα στο λαιμό της μαγεμένης χερσονήσου του Μεγάλου Γιαλού της Βάρης στη Σύρο, από 850 € την βδομάδα!

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην όμορφη Σύρο! .... σε μια ονειρεμένη βίλα Syros Holiday με πλήρη θέα τη θάλασσα που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο λαιμό της μαγεμένης χερσονήσου του Μεγάλου Γιαλού της Βάρης στη Σύρο. Περισσότερα και καλλίτερα δεν θα μπορούσαμε να σας πούμε από τους επισκέπτες της που πάρα παρακάτω θα δείτε τα καταπληκτικά εγκωμιαστικά τους σχόλια για τη βίλα. Tα δημοσιεύουμε εδώ :

"Αν βρίσκατε ένα θησαυρό, θα τον μοιραζόσασταν; ο Τάσος η Eλσα και τα σπίτι τους είναι θησαυροί που με χαρά μπορούμε να τους μοιραστούμε. Αρχικά, επειδή το σπίτι είναι υπέροχο, τόσο όμορφο όσο και στις φωτογραφίες, πολύ ωραία διακοσμημένο και πολύ καλά εξοπλισμένο, με πολλά μέρη για να ξεκουραστεί κάνεις ( πολλά μπαλκόνια και ταράτσες,  ένα κήπο και μεγάλο εσωτερικό χώρο).είναι πάνω σε μια χερσόνησο περιτριγυρισμένη κατά  ¾ από νερό και επομένως έχει πολλές υπεροχές θέες προς τη θάλασσα. Βρίσκεται  σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από την όμορφη οικογενειακή παραλία του μέγα γιαλού , μπορούμε ακόμα και να φτάσουμε στη θάλασσα σε 1 λεπτό από τα βράχια και να κολυμπήσουμε μακριά από άλλα βλέμματα. Το περιβάλλον είναι κατοικισμό και ήσυχο. Προσοχή, λίγα μαγαζιά είναι προσβάσιμα με τα πόδια. Πρέπει να νοικιάσει κανείς αυτοκίνητο η ποδήλατο για να κάνει τα ψώνια του στον φοίνικα η’ να περιμένει τον πλανόδιο μανάβη που περνάει 2 φορές την εβδομάδα από το στενό. Τα λεωφορεία περνούν σε απόσταση 1 λεπτού από το σπίτι αλλά όχι συχνά (μια φορά την ώρα περίπου). Άλλωστε ο Τάσος κι η Έλσα ήταν καταπληκτικοί οικοδεσπότες. Μας βοήθησαν πριν την άφιξη μας να οργανώσουμε την παραμονή μας στην Ελλάδα, κυρίως βοηθώντας μας με τα ωράρια και τα δρομολόγια των πλοίων. Δεν βρεθήκαμε στη Σύρο (η Λούση μας υποδέχτηκε ζεστά, ερχόμενη να μας πάρει από το λιμάνι και προτείνοντας μας να μας πάει τις πρώτες βόλτες με το αυτοκίνητο) αλλά είχαμε την τύχη να συναντήσουμε τον Τάσο και την Έλσα κατά τη διαμονή μας στην Αθήνα και περάσαμε μια υπέροχη βραδιά με την παρέα τους και θα κρατήσουμε επαφή. Ένα τέλειο παράδειγμα  της ελληνικής φιλοξενίας και της ευγένειας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτη αυτό το σπίτι, ιδανικό για δυο οικογένειες (εμείς ήμασταν 4 ενήλικες και 5 παιδιά ) που αγαπούν το να μην κάνουν τίποτα". Πολύ ωραία μετάφραση του κειμένου από την Γαλλική στα Ελληνικά από την κυρία Αλεξάνδρα Τζουλούφη!. Την ευχαριστούμε θερμά.

Οι τιμές της βίλας είναι κατά εβδομάδας και την πλήρη περιγραφή της μπορείτε να την δείτε και στο url http://syrosholiday.gr/
ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ :

  • 1/5 - 31/5 => 850 € ανά εβδομάδα
  • 1/6 - 30/6 => 1050 € ανά εβδομάδα
  • 1/7 - 31/8 => 1250 € ανά εβδομάδα
  • 1/9 - 30/9 => 950 € ανά εβδομάδα
  • 1/10 - 31/10 => 850 € ανά εβδομάδα
 Προλάβετε κάνετε την παρακράτηση σας για το 2014 ! ή αργά για τ 2013!
 Εδώ θα διαβάσετε για την Σύρο και το profile της βίλας!

ΣΥΡΟΣ :

Η Σύρος βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων και είναι η πρωτεύουσα τους. Περιβάλλεται από την Τήνο, Μύκονο, Άνδρο, Πάρο, Νάξο, Σέριφο, Σίφνο, Κύθνο, και Κέα. Βρίσκεται 83 μίλια μακριά απ’ τον Πειραιά και το ταξίδι διαρκεί 2,30 ώρες. Υπάρχουν και καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα. Η Ερμούπολη είναι η πρωτεύουσα της Σύρου και έχει πολύ ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική δομή.  Το δημαρχείο κατασκευάστηκε απ’ το φημισμένο αρχιτέκτονα Tsiller ο οποίος σχεδίασε και το Απολλώνιο θέατρο που είναι μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου.  Μπορεί κανείς εκεί να θαυμάσει ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του El Greco, την Κοίμηση της Θεοτόκου. Η πλατεία Μιαούλη περιτριγυρίζεται από μοναδικά νεοκλασικά κτίρια. Το αρχαιολογικό μουσείο βρίσκεται μέσα στο Δημαρχείο και εκεί μπορεί κανείς να δει πολλά αρχαιολογικά ευρήματα. Πολλά φεστιβάλ θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες διοργανώνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς. Μπορεί κανείς να απολαύσει φαγητό στις γραφικές ταβέρνες και στα υπέροχα ρεστοράν. Να συνεχίσει με ένα ποτό σ’ ένα απ’ τα πολλά clubs.


2 FAMILY'S VILA SYROS HOLIDAYS at MEGAS GIALOS :

Η βίλα βρίσκεται στον Μέγα Γιαλό 11 χλμ απόσταση απ’ την Ερμούπολη. Η παραλία απέχει 50 μ από την βίλα. Υπάρχουν 2 όροφοι. Στο ισόγειο βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια, από τα οποία το ένα διαθέτει δικό του μπάνιο και στο επάνω όροφο που επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα στην καταγάλανη θάλασσα. Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη με πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, τοστιέρα, φούρνο, δορυφορική τηλεόραση, και internet.
Υπάρχει μεγάλος κήπος, barbeque και γκαράζ. Τακτική συγκοινωνία μπορεί να σας μεταφέρει στην Ερμούπολη και σε άλλες παραλίες του νησιού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :
  • Air contition
  • Telephone
  • Tv
  • Hair dryer
  • Internet
  • Πλυντήριο πιάτων
  • Πλυντήριο ρούχων
  • Φούρνος μικροκυμάτων
  • Τοστιέρα
  • Μπάρμπεκιου
  • Parking
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου ή δικύκλων
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα
Για την δημοσίευση
Χρίστος Ρουμελιώτης /Christos Roumeliotis
Τουριστικές - Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες
Επικοινωνία - Διαδίκτυο - Δημόσιες Σχέσεις
http://novusidea.blogspot.gr/
e-mail : novus.sales@gmail.com
Mob. +30 6974 021 194
Athens - Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου