Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα www.ansa.gr οικονομικές τιμές, προσφορές μαγάλη γκάμα αυτοκινήτων χειμώνας ασφαλής με αυτοκίνητα ansa διαβάστε το χρονογράφημα του (κάθε) μήνα

 
O ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΩΝ..
http://www.ansa.gr/, info@ansa.gr +302109216304
Μπήκε ο Δεκέμβρης φίλοι μας εδώ και 4 μέρες και εμείς οι τροχοί θέλουμε να σας ευχηθούμε, λίγο μεταχρονολογημένα, Καλό Μήνα. Για μας τους τροχούς ο κάθε μήνας έχει τις χάρες του και μόνο ένας Παλαμάς θα μπορούσε να τους εκφράσει απόλυτα..


Εμείς οι (ενοικιαζόμενοι) τροχοί είμαστε ένα μέσον που οι άνθρωποι ποικιλοτρόπως τους χρησιμοποίησαν από αρχαιοτάτων χρόνων για τον εκπολιτισμό τους. Πάνω σε μας στήριξε πάσης φύσεως δράσεις και εξακολουθεί να μας χρησιμοποιεί..
Στο τομέα ενοικιάσεως αυτοκινήτων στη πόλη έχουμε αναλάβει θα λέγαμε ένα ρόλο τόσο εξυπηρέτησης όσο και διασκέδασης των ανθρώπων των πόλεων, η γκάμα των συναλλασσόμενων με μας, ξεκινά από τους ιδιώτες, τις επιχειρήσεις, τον τουρισμό, τον αθλητισμό και φτάνει μέχρι την εκκλησία και άλλους πολλούς..
Συνεργαζόμεθα (εμμέσως) με όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, με την λογική, την σύνεση, την συνέπεια, την τεχνολογία, το κράτος και εν γένει με τους ανθρώπους και τους θεσμούς που επιθυμούν να μας χειραγωγήσουν για το καλό τους..
Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Να γιατί θέλουμε να κάνουμε και εμείς τις προτάσεις μας που και πού αυτοπροσώπως και μέσα από δικές μας εμπειρίες ή από όσα έχουμε δει, ζήσει, ακούσει η διαβάσει να σας επισκεπτόμαστε τακτικά και να τα λέμε.
Για τον Δεκέμβρη τον πλούσιο αυτόν μήνα των θρησκευτικών και μη εκδηλώσεων για τους φίλους μας οι οποίοι θέλουν να έχουν μια καλή σχέση με μας και το οδόστρωμά μας. συγκεντρώσαμε από διάφορες πηγές τα παρακάτω:
α! ναι έχουμε παραγγείλει και ένα αβατάρ ενοικιαζομένων τροχών στο Χρήστο και το περιμένουμε με ανυπομονησία για να εκφραστούμε και καλλιτεχνικά! λοιπόν:
  1. Καλό είναι τον Δεκέμβρη τα αφεντικά μας να μας φοράνε χειμερινά παπούτσια (!). Αν όχι, και λογικό είναι, λόγω οικονομικών κυρίως αιτιών να βγάζουμε το χειμώνα τουλάχιστον γερά παπούτσια! Προσοχή λοιπόν.
  2. Τα φρένα που μας συγκρατούν όταν μας επιτρέπετε να παρεκτραπούμε πρέπει να σε άριστη κατάσταση γιατί ξέρετε η συνεργασία μας με αυτά πρέπει να είναι άριστη..
  3. Να μας κρατάτε σε απόσταση από τους προπορευόμενους γενικά τροχούς, γιατί δεν θέλουμε άκαιρα μπλεξίματα με αυτούς..
  4. Το χιόνι το αγαπάμε αλλά δεν επιθυμούμε περιπέτειες με αυτό, ειδικά όταν θέλετε να κάνετε σπιναρίσματα και άλλα κόλπα..
  5. Μελετήστε λίγο από φυσικομαθηματικής πλευράς τη ταχύτητα, τη ροπή του αυτοκινήτου κλπ. και προσέχετε ώστε οι σχέσεις αυτές να είναι οφέλιμες..
  6. Χρησιμοποιήστε την τετρακίνησή μας σε μια στιγμή ανάγκης και μην ξοδεύετε άδικα τις ιδιότητές μας..
  7. Ελέγξτε την πίεσή μας.. καρδιολόγοι και πιεσόμετρα υπάρχουν πολλοί..
  8. Αλυσοδέστε μας αν χρειαστεί..
  9. Κόφτε ταχύτητα πριν την μέση της στροφής.. μετά κάντε ότι θέλετε..
  10. Αν δεν ακούτε τη φωνή μας στο δρόμο του χειμώνα κάτι ύποπτο συμβαίνει: η επιφάνεια του δρόμου είναι παγωμένη και θα χρειαστεί να κόψετε σταδιακά και ομαλά ταχύτητα..
Αυτά είχαμε να σας πούμε φίλοι μου για τον Δεκέμβρη και φυσικά δεν θέλουμε να σας αγχώσουμε με τεχνικές οδηγίες.. αλλά για να ταξιδέψετε σωστά και να φτάσετε σε ένα από τους προορισμούς που η http://www.ansa.gr/ σιγά σιγά αρχίζει να σας προτείνει.. Ευχάριστο λοιπόν Δεκέμβρη με όμορφες εκδρομές ή αποστολές να έχετε..

Ansa International S.A.
Call +302109216304 or
Email info@ansa.gr
Web http://www.ansa.gr/
Address Syngrou Ave. 27B
https://goo.gl/maps/gw1lL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου