Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ατομικά ή οργανωμένα ταξίδια. Το Π.Φάληρο κάνει καλό. Διαμονή στο Nestorion (#Πλανητάριο #Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Στ.Νιάρχου #Δέλτα Φαλήρου), επισκέψεις σε μνημεία, εκδηλώσεις διασκέδαση, φαγητό στην Αθήνα και εκδρομές στην Αττική. Προσφορές για 3ήμερα κατά την διάρκεια αργιών και Σ/Κ. Ζήστε το Μύθο της Αθήνας.

Ατομικά ή οργανωμένα ταξίδια. Το Π.Φάληρο κάνει καλό. Διαμονή στο Nestorion (#Πλανητάριο #Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Στ.Νιάρχου #Δέλτα Φαλήρου), επισκέψεις σε μνημεία, εκδηλώσεις διασκέδαση, φαγητό στην Αθήνα και εκδρομές στην Αττική. Προσφορές για 3ήμερα κατά την διάρκεια αργιών και Σ/Κ. Ζήστε το Μύθο της Αθήνας
Ένα ευέλικτο προϊόν που ο κάθε ένας από οπουδήποτε μπορεί να συμμετάσχει με ελάχιστη συμμετοχή στην ομάδα των 8 δωματίων και άνω. Το τελικό πρόγραμμα διαμορφώνεται ύστερα από την έκφραση των επιθυμιών σας. Συμβουλευτείτε τη προσφορά μας εδώ.
Διαμονή Αθήνα / Παλαιό Φάληρο στο Nestorion 3 νύχτες / 4 ημέρες με πρωινό με διαμορφούμενο πρόγραμμα επισκέψεων διασκέδασης a la carte από 67,5 ευρώ το άτομο.


Παρατηρήσεις:
http://www.nestoriohotel.gr sales@nestoriohotel.gr +302109420820.
Διατροφή: Πρωινό από πλήρη μπουφέ στο ξενοδοχείο.
Τουριστικές εξυπηρετήσεις πληροφορίες από άνθρωπο του ξενοδοχείου.
Ξεναγήσεις με ξεναγούς ή θεσμούς εφ όσον το επιθυμείτε (a la carte).
Όλες οι τιμές είναι ανά άτομο σε δίκλινο standard δωμάτιο και συμπεριλαμβάνουν φόρους.
Απευθυνθείτε στα τηλέφωνα +302109420820 για πληροφορίες.
http://nestorionhotel.blogspot.gr/2015/01/custome-made.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου