Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τι θα βρείτε για φαγητό στο Lido

♥ Το πρωινό ( continental ) είναι προαιρετικό και κοστίζει 8 € ανά άτομο. Το πρωινό περιλαμβάνει καφέ φίλτρου ή τσάι ή γάλα, φρέσκο ψωμί, χωριάτικο, πολύσπορο, λευκό, toast, βούτυρο, δύο ειδών μαρμελάδες, γαλατάκια, μέλι, αυγό «μάτι» τηγανιτό, αλλαντικά (ζαμπόν, σαλάμι) και τυρί. Περιοδικώς ενισχύεται και με διάφορα είδη όπως κρέπες με σοκολάτα. Είναι σερβιριζόμενο στο προαύλιο του εστιατορίου δίπλα ακριβώς τη θάλασσα. Ο κατάλογος των extras για τα πρωϊνά διαθέτει όλους τους καφέδες, toast με ζαμπόν και τυρί, ομελέττα, γιαούρτι με μέλι, φρούτα, φρουτοσαλάτα και άλλα προτεινόμενα από τον chef είδη. Για τα παιδιά διατίθενται corn flex, ζεστή ή κρύα σοκολάτα και μερέντα.


♥ Το πρωινό σερβίρεται και στο δωμάτιο χωρίς επιβάρυνση. Οι ώρες σερβιρίσματος είναι ελεύθερες μέχρι τις 12.00 !

♥ Το μεσημεριανό (Lunch a la carte)

 Στη συνέχεια το εστιατόριο ετοιμάζεται για μεσημέρι και η κουζίνα παρουσιάζει τα μαγειρευτά της ημέρας που είναι «τα σπιτικά της Μάριον»! (βλέπε κατάλογο και τιμές). Υπάρχουν ποικίλα ορεκτικά, της ώρας, ζυμαρικά, σαλάτες και καθημερινά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Ως έλαιο  της κυρίως μαγειρικής χρησιμοποιείται το τοπικό ελαφρύ εύγεστο με καθόλου οξέα μελισσιώτικο ελαιόλαδο. Το service των εδεσμάτων γίνεται με πιάτο σύμφωνα με τους κανόνες της εστιατοριακής τέχνης όσους είναι δυνατόν να εφαρμοστούν υπαιθρίως. Τραπεζομάντιλο ναπερόν υφασμάτινο με κάλυψη τυποποιημένου τραπεζομάντιλο μεσημέρι.

♥ To βραδινό (Dinner a la carte)

To βράδυ οι επισκέπτες και πελάτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν εξαιρετικά πιάτα της ώρας και service  σε τραπέζια με υφασμάτινα τραπεζομάντιλα και ναπερόν πάνω στη θάλασσα με κανονικό service, κηροπήγια, παρουσίαση κρασιών, decoupage (κοπή) ψαριών κλπ σε ώρες και ιδιαιτερότητες που αυτοί επιθυμούν. Special happenings γενεθλίων, εορτών με γλυκά, ποτά κλπ το Hotel Lίdo 3*  είναι δυνατόν να ανταποκριθεί.

Κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το Ηοtel LIDO 3* προσφέρει στους πελάτες του ζωντανή ποιοτική μουσική Στο πιάνο ο Αλέξης.

Το Managing Team του ξενοδοχείου δίνει έμφαση σε ζητήματα επικοινωνίας, ποιότητας και εξυπηρέτησης των πελατών. Είναι πολύγλωσσο, και έμπειρο. Είναι δυνατόν και τηλεφωνικά να κρατηθεί τραπέζι και να συμφωνηθεί μενού από την ειδική κάρτα ή να οργανωθεί ειδική βραδιά και μπαρμπεκιού.

♥ Ο χώρος εστίασης βρίσκεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου και ανάμεσα στην πισίνα και την θάλασσα. Υπάρχει και roof garden για special events, όπου οι ονειρικές γραμμές του ορίζοντα υποδηλώνουν την αδήριτο σχέση συνύπαρξης θαλάσσης και βουνών…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου