Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Προσφορές Αγίου Πνεύματος Ερμιόνη Αργολίδας 5 αστέρων all inclusive από το ξενοδοχείο Barcelo Hydra Beach 5* σε μοντέρνα δωμάτια με μπαλκόνι ή βεράντα θέα θάλασσα ή βουνό. Μεσογειακή και διεθνή κουζίνα πλούσιο μενού προλάβετε!

Το 5 αστέρων Barcelo Hydra Beach είναι χτισμένο ανάμεσα σε φοίνικες, ακριβώς επάνω στην παραλία της περιοχής Θερμησία και διαθέτει κέντρο σπα και εξωτερική πισίνα με θέα στην Ύδρα. Προσφέρει ένα εστιατόριο με θέα στη θάλασσα, το οποίο σερβίρει μεσογειακή και διεθνή κουζίνα. Όλα τα δωμάτια και τα μπανγκαλόου είναι μοντέρνα διακοσμημένα και ανοίγουν σε επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στον κήπο ή στο βουνό. Είναι όλα εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και μίνι μπαρ. Το μπάνιο παρέχει ντους ψιλής βροχής, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Το κέντρο σπα του Hydra Beach έχει επιφάνεια 1.600 μ² και προσφέρει εσωτερική πισίνα με καταρράκτη και υδρομασάζ, χαμάμ και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Υπάρχει δυνατότητα για μασάζ και περιποιήσεις σώματος, ενώ διατίθεται επίσης σαλόνι ομορφιάς. Οι άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα γήπεδο τένις και παιδική χαρά. Στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Το Barcelo Hydra Beach απέχει 7 χλμ. από το λιμάνι της Ερμιόνης, το οποίο σας συνδέει με το νησί της Ύδρας. Μέσα σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στο Λιμάνι του Γαλατά, όπου θαλάσσια ταξί αναχωρούν για το νησί του Πόρου. Στις εγκαταστάσεις προσφέρεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Περιλαμβάνει :

  • Διαμονή.
  • All inclusive.

Δεν περιλαμβάνει :

  • Μεταφορές.
  • Εκδρομές.
Αναλυτικός Τιμοκατάλογος:
4 ΗΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ
Tιμή κατ’ άτομο 29/05/2015 έως 01/06/2015
Δίκλινο δωμάτιο 215 €
3ο άτομο 2-12 ετών 115€
3ο άτομο 165€
4ο άτομο 2-12ετών 120€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου