Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

HORECA, 2020, METROPOLITAN EXPO: 550 businesses, exist, persist, and operate in and outside Greece with innovative products and services in the field of tourism, hotels and food and beverage.

Dimitris Champeridis / Melima
HORECA, 2020, METROPOLITAN EXPO: 550 Greek businesses, exist, persist, and operate in and outside Greece with innovative products and services in the field of tourism, hotels, food and beverage.
HORECA: Μιά ακόμη έκθεση ορόσημο έλαβε χώρα και φέτος από 7-10/2/2020 στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ Συνεδριακό Κέντρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Η έκθεση είναι από τις πιό δημοφιλείς του χώρου και βρίσκεται στη πρωτοπορία των πρωτοβουλιών των επιχειρηματιών και των εμπόρων για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η προσέλευση των επισκεπτών την δεύτερη ημέρα λειτουργίας της ήταν αθρόα. Πλήθος επαγγελματιών του επισιτισμού και του τουρισμού ως επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα, νέους και παλιούς επιχειρηματίες και προμηθευτές. Εδώ θεωρούμε χρήσιμο να παραθέσουμε ένα μικρό οδοιπορικό που πραγματοποιήσαμε την δεύτερη ημέρα της έκθεσης. Θα βρείτε λοιπόν μερικές χρήσιμες αναφορές και παραπομπές με ονόματα και διευθύνσεις παρόχων και προϊόντων και υπηρεσιών που κατορθώσαμε στο σύντομο χρονικό διάστημα να συναντήσουμε.
Ο Δημήτριος Χαμπερίδης είναι το παράδειγμα ενός chef με εξαιρετική εμπειρία στο χώρο των ξενοδοχείων και των catering που μαζί με τον chef  Χρίστο Στεργίου έκαναν την τέχνη τους επιχείρηση / βιοτεχνία παραγωγής ζυμαρικών και τυποποιημένων προϊόντων. Η φιλοδοξία τους, η αγάπη τους για τα παραδοσιακά προϊόντα, το ασύγκριτο know how, τα οργανωτικά τους προσόντα και κυρίως οι ιδέες τους και η επιμονή τους οδηγούν την επιχείρησή τους και εκτός συνόρων! Επικοινωνήστε μαζί τους στα τηλέφωνα +306972259268 (Χρις) +306974450608 (Δημ.). Η Επιχείρηση λέγεται MELIMA και βρίσκεται στην Μαραθώνος 29, Αγιος Στέφανος, 14565, Αττική, τηλ. +302108142886, info@melimaproduct.gr site: melimaproducts.gr
Stratis Giokaridakis, Sales Separtment Chania - Crete e-mail stratis@bazaar-sm.gr, www.bazaarsm.gr τηλ. +302810380778. Με το κύριο Γιοκαριδάκη είχαμε μια όμορφη ανταλλαγή εμπειριών από τον ξενοδοχειακό τομέα κατά την οποία υπογράμμισε την τάση των στελεχών των επισιτιστικών επιχειρήσεων να αξιοποιούν τα θετικά στοιχεία των εργαζομένων (ανάλογα με το τι διαθέτει ο καθένας) προς όφελος του τμήματος και όλης της επιχείρησης..
Από το Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλού Αγρού Δράμας συναντήσαμε την "Καλοαγρίτισσα" η οποία παράγει τραχανάδες, ζυμαρικά, φύλλα περέκ, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, βότανα κλπ.. το τηλέφωνό της είναι 2521096500 και το κιν. 6980105061, e-mail kaloagritissa@gmail.com, www.kaloagritissa.gr.
Η Σίσσυ Αγγελοπούλου, είναι υπεύθυνη προγράμματος Ελληνικού Πρωϊνού, από το Ελληνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος και μπορεί να σας παρέχει άριστη ενημέρωση πως να το καθιερώσετε ή να το ενισχύσετε στο ξενοδοχείο σας. Αρκεί ένα τηλεφωνάκι στο +302132169967 ή grrekbreakfast@grhotels.gr. www.greekbreakfast.gr.
Τα www.theclumsies.gr είναι μια έξυπνη ιδέα που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη όταν αποφασίσετε να την βάλετε στην ατζέντα της σταθερής ποιότητας, του surprise, του welcome, του suspense. Είναι μια σειρά από έξυπνα έτοιμα καλόγευστα κοκτέιλ για προσφορά. Καλέστε το +302103232682 και νατα στη πόρτα σας!. Α ναί και κινητό: +306977792791 www.theclumsies.gr / original cocktails.
Καθώς είναι αδύνατον να μιλήσουμε και για τους 550 εκθέτες της έκθεσης τα απίθανα σε ομορφιά περιπτερά τους, τους δειγματισμούς των προϊόντων από εξαιρετικές πωλήτριες και ικανούς πωλητές καθώς και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και φόρουμ των οργανωτών της έκθεσης, παραθέτουμε μερικά στιγμιότυπα..


























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου