Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Expedia Group Lodging Team, Νέο πρόγραμμα για την ανάκαμψη της επιχείρησή σας – Εγγραφείτε έως τις 29 Ιούνιος 2020

Αγαπητέ συνεργάτη,
Τα σημάδια ανάκαμψης των ταξιδιών στην αγορά σας είναι ενθαρρυντικά. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας, για να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της επιχείρησής σας.
Το Πρόγραμμα Ανάκαμψης και Υποστήριξης είναι ένα νέο πρόγραμμα, σχεδιασμένο να υποστηρίζει ανεξάρτητα καταλύματα και μικρές αλυσίδες, καθώς ο τουρισμός αρχίζει να ανακάμπτει. Χάρη στη μεγαλύτερη προβολή στα αποτελέσματα αναζήτησης και στις λιγότερες απαιτήσεις στη ροή μετρητών, στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών και να τους πείσετε να κάνουν κράτηση.
Αρχικά, πρόκειται για ένα πρόγραμμα 90 ημερών που ξεκινά στις 2 Ιούλιος 2020 και τελειώνει στις 30 Σεπτέμβριος 2020. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και μπορείτε να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Απλώς εγγραφείτε πριν τις 29 Ιούνιος 2020. Ορίστε τι περιλαμβάνεται:

  • Πιστώσεις για Υψηλότερη κατάταξη (Accelerator). Δημιουργήσαμε ένα κεφάλαιο ύψους 250 εκατ. USD, για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες να ενισχύσουν την προβολή τους στις σελίδες του Expedia Group χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας Υψηλότερη κατάταξη (Accelerator). Θα επενδύσουμε ξανά το 25% των τελών που κερδίσαμε από τις κρατήσεις στο κατάλυμά σας το 2019. Με αυτόν τον τρόπο, θα προκύψουν από τουλάχιστον 200 USD έως και 100.000 USD σε πιστώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κρατήσεις που πραγματοποιούνται το 2020. Δείτε πόσες πιστώσεις έχετε στη διάθεσή σας εδώ.
  • Μειωμένα τέλη. Για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τα έξοδα, θα μειώσουμε τα τέλη κατά 10% στις νέες κρατήσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Αυτό ισχύει για κρατήσεις με διαμονή για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία.
  • Παρατεταμένοι όροι πληρωμής. Παρατείνουμε τους όρους πληρωμής μας σε 90 ημέρες για τα τιμολόγια Hotel Collect που στέλνονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τη ροή μετρητών σας.
Σας ζητούμε συμφωνήσετε με τα ακόλουθα, για να μας βοηθήσετε να ασχοληθούμε με τους πιο πολύτιμους ταξιδιώτες μας και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί:
  • Προσφέρετε έκπτωση 10%. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσουμε ομάδες ταξιδιωτών που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις ιστοσελίδες μας και τους ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση στο κατάλυμά σας μαζί με πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλα ταξιδιωτικά προϊόντα. Γιατί να προσελκύσετε αυτούς τους ταξιδιώτες; Επειδή αυτοί συνήθως διαμένουν για περισσότερο καιρό, ξοδεύουν περισσότερα χρήματα και πραγματοποιούν λιγότερες ακυρώσεις.
  • Εξασφαλίστε ότι οι τιμές σας είναι ανταγωνιστικές. Για να αυξήσετε τη σιγουριά των ταξιδιωτών και για να εξοικονομήσετε χρόνο, θα εγγραφείτε στο πρόγραμμά μας «Αντιστοιχία τιμών». Θα αντιστοιχίσουμε αυτόματα τις χαμηλότερες τιμές του καταλύματός σας που είναι καταχωρισμένες σε άλλες σελίδες, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε ανταγωνιστικοί στην πλατφόρμα μας.
Θα αφιερώσουμε ένα μέρος της επένδυσής μας και στις καμπάνιες στα μέσα ενημέρωσης, για να καθησυχάσουμε και να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να ταξιδέψουν. Επίσης, θα υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες ανάκαμψης εκτός από το Πρόγραμμα Ανάκαμψης και Υποστήριξης, από την παροχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων ως και την κοινοποίηση δεδομένων για τη ζήτηση της αγοράς στο Partner Central. Σκοπός μας είναι να σας υποστηρίξουμε, καθώς ο τουρισμός ανακάμπτει στην αγορά σας.
Εγγραφείτε σήμερα.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε, για να ανακάμψει η βιομηχανία μας και να προσφέρουμε ξανά άριστες εμπειρίες στους πελάτες μας.
Με εκτίμηση,
Η Expedia Group Lodging Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου