Έχετε το λόγο μας

To Room Hospitality Athens & Greece είναι μια ιδέα-συνέχεια μιας σειράς blogs που ο υπογράφων θεωρεί «δωρεάν οχήματα» για ένα ου-τοπικό ταξίδι στο φιλοξενείο-γη. Στο δρόμο ο οδηγός συναντά τοπία, καταλύματα, αξιοθέατα, ανθρώπους, φαινόμενα, ιδέες που μετά από μία αφ-αιρετική αξιολόγησή τους, αποτυπώνει τις εντυπώσεις του με ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο-γη για το όμορφο αυτό ταξίδι και την δωρεάν παροχή άπειρων αγαθών και υπηρεσιών στους παραμένοντες … Παράλληλα μοντέρνα ή παραδοσιακά καταλύματα καλούνται να αποδείχνουν κάθε στιγμή την ικανότητα τους να αποπληρώνουν με ωραίο, σεμνό και value for money τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Mango tours, Frohe Ostern, Καλό Πάσχα, με ταξίδια στην Ευρώπη!

 
Η MANGO Tours σας εύχεται καλό Πάσχα και χαλαρές διακοπές!
Ακόμα κι αν δυστυχώς δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα αγαπημένα και πολυαναμενόμενα ταξίδια μας για το δεύτερο Πάσχα στη σειρά, κοιτάζουμε θετικά στο μέλλον και ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσουμε ξανά με τις MANGO Tours από τον Ιούνιο του 2021.
Για να είστε ενημερωμένοι, μπορείτε να κλείσετε με ασφάλεια το ταξίδι σας και να μην ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό των διακοπών σας, θα σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες εκδηλώσεις και τα πλεονεκτήματά σας στο MANGO Tours.
 

Κλείστε το ταξίδι σας πριν από την 1η Μαΐου 2021 χωρίς κίνδυνο!
✔️ Δωρεάν ακύρωση έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση *
✔️ Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
✔️ δωρεάν επανεκκίνηση έως και 14 ημέρες πριν από την έναρξη του ταξιδιού σε διαφορετική ημερομηνία ή προορισμό ταξιδιού *
✔️ Κουπόνι ταξιδιού αντί για εκ νέου κράτηση
✔️ Συμπληρωματική ασφάλιση Corona
✔️ Φροντίδα ασφάλειας και υγιεινής
✔️ Καλύτερη υποστήριξη

Τι περιμένετε? Κάντε κράτηση για το επόμενο ταξίδι σας χωρίς κίνδυνο έως τις 30 Απριλίου 2021 και λάβετε έκπτωση 20,00 € στην επόμενη κράτηση ταξιδιού σας * με το μικρό δώρο του Πάσχα * με τον κωδικό έκπτωσης 30042021! * δεν ισχύει για ταξίδια ομαδικών, πτήσεων και αναχωρήσεων Μείνετε υγιείς και απολαύστε τις διακοπές με την οικογένειά σας. Ας ταξιδέψουμε μαζί σύντομα Η ομάδα σας MANGO Tours

https://www.mango-tours.de/?utm_source=nl&utm_medium=nl&utm_campaign=Newsletter_Ostern 

MANGO Tours Reiseveranstaltungs GmbH
Aachener Str. 7 (Innenhof) | 50674 Köln
 
Tel.: 0221 - 277 59 40 | Fax : 0221 - 277 59 41

Amtsgericht Köln: HRB 48044
Steuernummer: 214/5812/5363 | USt-IdNr. DE 225332719 
Geschäftsführer/in: H. Ibrahim Demirtas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου